Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Αποκαλυπτικός David Beckham για την H&M


david-beckham-hm-pics_zps81d10c98

Το ζεύγος Beckam μας έχει συνηθίσει πια. Η πρόκληση είναι στο αίμα τους. Αυτή τη φορά ο Ντέιβιντ τα πέταξε όλα για χάρη της H&M. Στη νέα διαφήμιση εμφανίζεται γυμνός για χάρη της πασίγνωστης εταιρίας. 

Μάλιστα οι δημιουργοί σκέφτηκαν να κάνουν το διαφημιστικό πιο διαδραστικό και να βάλουν το κοινό να επιλέξει αν θέλουν να παίξει χωρίς ρούχα ή με απλά εσώρουχα, τη βραδιά του Superbowl! Ο Ντέιβιντ λοιπόν συνεχίζει και φέτος να είναι το πρόσωπο της εταιρίας. Το ερχόμενο Φθινόπωρο θα κυκλοφορήσουν τα διαφημιζόμενα εσώρουχα μέχρι τότε όμως  ο 38χρονος πια σταρ δημοσίευσε κάποιες λήψεις από την φωτογράφιση αλλά και ένα βίντεο από τα παρασκήνια.
david-beckham-hm-pics-2_zps6d582f20
Ο ίδιος ο Ντέιβιντ είπε:  ”Ήταν απίστευτο να δουλεύω με έναν από τους αγαπημένους μου σκηνοθέτες, τον Nicolas Winding Refn,  για τη νέα καμπάνια των Η&Μ. Η έμπνευσή του για να αναδείξει τα ρούχα είναι μοναδική!” Δες το βίντεο εδώ.
Αρκετά απολαυστικό θέαμα για μια διαφήμιση εταιρίας ρούχων/εσωρούχων θα έλεγα. Είμαι σίγουρη πως η H&M έχει ανέβει στα μάτια πολλών γυναικών. Όχι ότι μέχρι τώρα δεν την είχαμε ψηλά αλλά λέμε τώρα…
david-beckham-hm-pics_zps81d10c98


BeautyStars.gr