Μαργαρίτα Φράουλας
Υλικά:
- 6 φρέσκες φράουλες
- λίγο λικέρ φράουλας
- 50ml κίτρινη τεκίλα
- 20ml χυμός λάιμ
- 20ml triple sec (cointreau)
- Κτυπάτε όλα τα υλικά σε ένα blender.
- Προσθέστε 2 κουταλιές θρυμματισμένο πάγο και ξαναχτυπήστε για λίγο για να γίνει σαν γρανίτα!
- Σερβίρετε σε ποτήρια μαργαρίτας, τα οποία τα βουτάτε ελάχιστα σε χυμό λαϊμ και μετά σε καστανή ζάχαρη ή σε λευκή ζάχαρη.
- Γαρνίρετε με μία φράουλα!
<< Αρχική σελίδα