Ταραµοσαλάτα από λευκό ταραµά
Υπέροχη πεντανόστιμη ταραμοσαλάτα από ταραμά χωρίς χρωστικές ουσίες!
Υλικά
Για Ταραµοσαλάτα από λευκό ταραµά
400 γραμμ. ψωμί μπαγιάτικο σταρένιο
3 κ.σ. γεμάτες ταραμά λευκό
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 κρεμμύδι
1 κ.σ. άνηθο
500 ml ελαιόλαδο ελαφρύ ή σπορέλαιο
Προετοιμασία
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, στη συνέχεια το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και τον άνηθο και χτυπάμε τα υλικά, μέχρι να πολτοποιηθούν. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και δουλεύουμε ξανά τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Σταγόνα σταγόνα, με ροή κλωστής και πάντα με το μίξερ σε λειτουργία, ενσωματώνουμε το ελαιόλαδο. Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα.
Extra tip επιτυχίας: Το ελαιόλαδο πρέπει να πέφτει με ροή κλωστής για να μην κόψει η ταραμοσαλάτα.
myself.gr/on-news.gr
Υλικά
Για Ταραµοσαλάτα από λευκό ταραµά
400 γραμμ. ψωμί μπαγιάτικο σταρένιο
3 κ.σ. γεμάτες ταραμά λευκό
Χυμό από 2 λεμόνια
1/2 κρεμμύδι
1 κ.σ. άνηθο
500 ml ελαιόλαδο ελαφρύ ή σπορέλαιο
Προετοιμασία
Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό, στη συνέχεια το στραγγίζουμε καλά και το βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τον ταραμά, το κρεμμύδι και τον άνηθο και χτυπάμε τα υλικά, μέχρι να πολτοποιηθούν. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και δουλεύουμε ξανά τα υλικά να ομογενοποιηθούν. Σταγόνα σταγόνα, με ροή κλωστής και πάντα με το μίξερ σε λειτουργία, ενσωματώνουμε το ελαιόλαδο. Όσο πιο πολύ χτυπάμε τα υλικά τόσο πιο απαλή γίνεται η ταραμοσαλάτα.
Extra tip επιτυχίας: Το ελαιόλαδο πρέπει να πέφτει με ροή κλωστής για να μην κόψει η ταραμοσαλάτα.
myself.gr/on-news.gr
<< Αρχική σελίδα