Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Χταποδάκι στο γκρίλ

Χταποδάκι στο γκρίλ. Τρώγεται με μπόλικο ψωμάκι και τσιπουράκι!


Υλικά
χταπόδι
σκόρδο
μαιντανός
λεμόνι
ρίγανη
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Βράζετε το χταπόδι με λίγο νερό, λίγο ξύδι και 2-3 φύλλα δάφνης.
Όταν μαλακώσει, το αφήνετε να κρυώσει και το κόβετε σε κομμάτια.
Το βάζετε σ'ένα πυρέξ, το περιχύνετε με χυμό λεμονιού και ελαιόλαδο. Προσθέτετε ψιλοκομμένο σκόρδο και μαιντανό και πασπαλίζετε με ρίγανη και πιπέρι.
Βάζετε το χταπόδι στο γκρίλ μέχρι να ξεροψηθεί.



Πηγή: pepiskitchen.blogspot.gr/fytokomia.gr

Ετικέτες ,