Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Ειδικοί τρόποι για εντατική ενυδάτωση μαλλιών

 
Τα μαλλιά σας χρειάζονται συστηματική απαλή φροντίδα και πολύ αγάπη. Η ενυδάτωση μαλλιών είναι ένα βασικό βήμα για υγιή και τέλεια μαλλιά. Σήμερα συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για την περιποίηση και την ενυδάτωση των μαλλιών για να τους χαρίσετε εκθαμβωτική
ενυδάτωση και λάμψη με ειδικούς αλλά απλούς τρόπους. Διαβάστε προσεκτικά τα ακόλουθα μυστικά για σωστή εφαρμογή της μάσκας και του conditioner μαλλιών :
Kάνε τη σωστή μάσκα :  Η βαθιά ενυδάτωση μαλλιών περιλαμβάνει οπωσδήποτε μια καλή μάσκα. Άπλωστε σε όλο το μήκος των μαλλιών σας μια ενυδατική και επανορθωτική μάσκα με βούτυρο Κarite και πολλές βιταμίνες κατάλληλες για τον τύπο μαλλιών σας σε καλά σκουπισμένα νωπά μαλλιά. Κάντε πολύ ελαφρύ μασάζ με κυκλικές κινήσεις και τυλίξτε τα μαλλιά σας σε ζεστή πετσέτα και αφήστε τα έτσι για 20 λεπτά και λίγο παραπάνω, ώστε τα συστατικά της μάσκας να εισχωρήσουν πιο βαθιά στην τρίχα. Η εντατική δράση της μάσκας μπορεί να δώσει στα μαλλιά σας την υγρασία και την ενυδάτωση που ζητάτε.
Κρατήστε το σωστό χρόνο για το conditioner : το conditioner είναι ο πιο απλός τρόπος για ενυδάτωση μαλλιών αλλά αν και φαίνεται πολύ απλός πολλές γυναίκες κάνουν λάθος στη χρήση του. Το conditioner χρειάζεται χρόνο πάνω στην τρίχα και δεν πρέπει να το ξεπλένετε αμέσως από τα μαλλιά σας πριν προλάβει να λειτουργήσει. Αφήστε το 3 λεπτά πάνω στα μαλλιά σας, κυρίως στις άκρες και μετά αφαιρέστε το.

 www.lamode.gr



Ετικέτες ,