Σοκολατάκια με καρύδα
Υλικά:
- 250 γρ. τριμμένη καρύδα
- 250 γρ. κουβερτούρα
- 250 γρ. ζάχαρη
- 4 κουτ. σούπας κονιάκ
- ανθόνερο
- Τρίβουμε την κουβερτούρα στο μίξερ.
- Ανακατεύουμε την καρύδα, την κουβερτούρα, τη ζάχαρη και το κονιάκ και προσθέτουμε ανθόνερο μέχρι να γίνει ζύμη που πλάθεται.
- Κυλάμε τα μπαλάκια μας σε καρύδα ή κακάο ή ζάχαρη και τα αφήνουμε να στεγνώσουν για μερικές ώρες.
<< Αρχική σελίδα