Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Άργησε, αλλά το γιόρτασε ο Ολυμπιακός! (Pics)

Άργησε, αλλά το γιόρτασε ο Ολυμπιακός! (Pics)
Τυπικά κατέκτησε το πρωτάθλημα την Κυριακή όμως η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού το γιόρτασε την Τετάρτη (30/4) με τη… ψυχή του και τον κόσμο του! Δείτε φωτογραφίες απ’ τη φιέστα των «ερυθρόλευκων»

Τελευταία ενημέρωση 30/04/2014, 20:53
Τρελό «γλέντι» έστησε η αντρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά το τέλος της αναμέτρησης των γυναικών με τη Βουλιαγμένοι.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν σήμερα (Τετάρτη 30/4) την φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, που πήρε… αναβολή, λόγω της τιμωρίας κεκλεισμένων των θυρών που τους είχε επιβληθεί στο τελευταίο ματς κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Έτσι, πανηγύρισαν σήμερα με τον κόσμο τους, παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος νωρίτερα βράβευσε τη γυναικεία ομάδα για την κατάκτηση του LEN Trophy.

Παρόντες στο κολυμβητήριο του Πειραιά ήταν ακόμα ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, αλλά και διάφορα στελέχη των «ερυθρόλευκων». Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος Κούλης Δουρέκας, ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ Κώστας Καραπαπάς, ο μέγας χορηγός του Ερασιτέχνη Χρήστος Φλάμπουρας, ο αντιπρόεδρος Αλέκος Αδαμαντόπουλος, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Δαλέζιος, ο επίτιμος πρόεδρος Λεωνίδας Θεοδωρακάκης, όπως και ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού στους Άνδρες, Δημήτρης Καζάζης.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner


sport-fm.gr

Ετικέτες ,