Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ανοιξιάτικη xlcloset μόδα για παχουλές

Η μόδα για παχουλές έχει ένα όνομα, το XLCLoset ! Συμβαδίζοντας με τους ρυθμούς και τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής, δημιουργήθηκε το ηλεκτρονικό κατάστημα XL Closet για να εξυπηρετεί τη γυναίκα με παραπανίσια κιλά  σε κάθε μεριά της Ελλάδος.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της αλυσίδας καταστημάτων VERTICE στην Αττική και την πολύχρονη εμπειρία της εταιρείας στον κλάδο της XL ένδυσης, αντιλαμβανονται και κατανοούν άριστα τη μόδα για παχουλές και τις ανάγκες των εύσωμων γυναικών. Έτσι, μέσα από τη συνεργασία της εταιρείας με τα μεγαλύτερα brand names της αγοράς, επιλεγονται ρούχα με μοντέρνα σχεδία και άνετη εφαρμογή που κάνουν κάθε γυναίκα να αισθάνεται μοναδική. Το XL Closet φιλοδοξεί να γίνει ο απόλυτος προορισμός online shopping για τη γυναίκα που αναζητά ρούχα σε XL μεγέθη. Αν ψάχνετε, λοιπόν, μοδάτα γυναικεία ρούχα σε μεγάλα μεγέθη τότε είστε στο σωστό μέρος. Το XLCLoset είναι το πρώτο online κατάστημα που διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε XXL ρούχα. Από υπέροχα βραδυνά φορέματα σε μεγάλα μεγέθη, μοντέρνα πουκάμισα και κομψά μπουφάν μέχρι plus size τζιν παντελόνια και όμορφες μπλούζες. Στο xlcloset αγαπάνε την μόδα για παχουλές και ανανεώνουνε συνεχώς την συλλογή με τις γνωστότερες εταιρείες στο χώρο της XL ένδυσης. Δείτε της νέες παραλαβές ρούχων από την τελευταία κολεξιόν και φτιάξτε την εμφάνιση που σας ταιριάζει. Και αν θέλετε να ζωντανέψτε το look σας μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διαφορετικά στυλ, γυναικεία αξεσουάρ όπως μοδάτες τσάντες, πορτοφόλια και φουλάρια.
Μπορείτε να δείτε από κοντά τα ρούχα XLCLoset που είναι σύμφωνα με τη μόδα για παχουλές στην οδό Βασ. Αλεξάνδρου 14-16 και Μισούντος, 161 21, στην Καισαριανή στην Αθήνα, ή να μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα xlcloset.gr .Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να καλείτε στο 210-7239780.






Ετικέτες ,