Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Σφολιατίνια με σοκολάτα

Υλικά

  • Σφολιάτα 1 φύλλο κομμένο λωρίδες
  • Αυγό 1 μόνο τον κρόκο χτυπημένο
  • Κουβερτούρα ΓΙΩΤΗΣ 125 γρ λιωμένη
  • Άχνη ζάχαρη για πασπάλισμα προαιρετικά

Οδηγίες

Λιώνουμε την κουβερτούρα με την διαδικασία μπεν μαρί. Κόβουμε λωρίδες την σφολιάτα , απλώνουμε από την λιωμένη κουβερτούρα πάνω σε κάθε λωρίδα, στρίβουμε τις λωρίδες  και αλείφουμε με τον κρόκο αυγού που χτυπήσαμε ελαφρώς.Τα βάζουμε σε λαμαρίνα ή ταψί στο οποίο στρώνουμε λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στον αέρα για 10 – 15 μέχρι να ροδίσουν. Αφήνουμε λίγο να κρυώσουν και πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη προαιρετικά.



Chefoulis

Ετικέτες ,