Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Έξυπνες beauty ιδέες για να είστε πάντα νέα

Θέλετε να δείχνετε πάντα νέα, όμορφη και άψογη επιδερμίδα και αναζητάτε τρόπους για να το πετύχετε ; Τα κατάλληλα και πολύ έξυπνα beauty  μυστικά σήμερα θα γίνουν δικά σας ! Εμείς σας προτείνουμε τα παρακάτω :

  1. Όταν ανοίγουμε το φάκελο beauty να θυμάστε να προτιμάτε πάντα τα επώνυμα προιόντα προσώπου για περιποίηση φροντίδα και ενυδάτωση και όχι τα φθηνότερα !
  2. Για εσάς που αγαπάτε το smokey eye look αλλά έχετε δει τις πρώτες ρυτίδες και θέλετε ακόμα να έχετε ένα καλό αποτέλεσμα, θα σας προτείναμε να ξεκινήσετε να κάνετε τη γραμμή του eyeliner ακριβώς δίπλα στις ρίζες των βλεφάρων με λεπτή γραμμή και όχι με μια έντονη παχιά που τονίζει τους μαύρους κύκλους και τα λοιπά σημάδια της ηλικίας.
  3. Το μεγαλύτερο μυστικό είναι να ξεβάφετε το πρόσωπό σας κάθε βράδυ ! Αφήστε τους πόρους του προσώπου σας να αναπνεύσουν και την επιδερμίδα σας να λάμψει ! Αφαιρέστε όλο το make up σας , τη μάσκαρα και το μολύβι από τα μάτια και το κραγιόν αλλά και οτιδήποτε άλλο έχετε προσθέσει στο πρόσωπό σας πριν ξαπλώσετε !
  4. Άλλο ένα  beauty μυστικό είναι ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και την ηλικία σας θα πρέπει να αγοράζετε το κατάλληλο serum που θα τοποθετείτε πριν την ενυδατική σας κρέμα το πρωί αλλά και το βράδυ. Αμέσως θα διαπιστώσετε ότι το μακιγιάζ σας θα εφαρμόσει καλύτερα στο πρόσωπό σας και ότι η επιδερμίδα σας θα λάμπει !

 LaMode

Ετικέτες ,