Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Κεράσι κομπόστα


Το κεράσι σε κομπόστα... 

Χρόνος προετοιμασίας: 5 Λεπτά
 Χρόνος μαγειρέματος: 8 Λεπτά


Κεράσια - 750 γρ
Ζάχαρη - 250 γρ
Νερό - 400 γρ
οδηγίες
Καθαρίζουμε τα κοτσάνια από τα κεράσια, τα πλένουμε και τα στραγγίζουμε. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη να βράσουν για 5 λεπτά και προσθέτουμε τα κεράσια. Τα βράζουμε μόνο για 3 λεπτά. Σερβίρεται κρύο.

 

Chefoulis

Ετικέτες ,