Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Παγωτό nutella

Υλικά

  • Κρέμα γάλακτος 250 γρ
  • Σοκολατούχο γάλα 300 γρ
  • Nutella 6 κουταλιές σούπας γεμάτες
  • Κακάο 1 κουτάλι σούπας
  • Μπισκοτάκια για διακόσμηση

Οδηγίες

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε λίγο την κρέμα γάλακτος και προσθέτουμε όλα τα υλικά μας,ανακατεύουμε καλά, το αδειάζουμε σε ένα μπολ και το αφήνουμε στην κατάψυξη. Κάθε 60 λεπτά το βγάζουμε και το χτυπάμε με το μίξερ. Αυτό το επαναλαμβάνουμε 4 φορές. Αφήνουμε το παγωτό μας όλη νύχτα στην κατάψυξη και είναι έτοιμο να το σερβίρουμε σε ποτήρι παγωτού με σοκολατένια μπισκοτάκια.

Ετικέτες ,