Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συλλογή με κοσμήματα Lo and Behold 2014

Συλλογή_με_κοσμήματα_Lo_and_Behold_2014 (2)
Τα νέα σχέδια σε κοσμήματα Lo and Behold είναι έτοιμα να ολοκληρώσουν κάθε σας εμφάνιση, από την απλή μέχρι την πιο μοδάτη και επίσημη !
Η νέα συλλογή με γυναικεία κοσμήματα Lo and Behold από τη δημιουργό Alexia Lo για το καλοκαίρι
του 2014 έφτασε και μαζί της θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της η πιο καλαίσθητη πλευρά σας στα αξεσουάρ και ειδικά στα κολιέ. Η φράση “Lo and Behold” χρησιμοποιείται για να εκφράσει την έκπληξη και αυτό είναι που θέλει η Alexia Lo να προκαλέσει…την έκπληξη σε κάθε γυναίκα που βλέπει τα δημιουργήματα της ! Η νέα συλλογή για το φετινό καλοκαίρι, η οποία μπορεί να σας θυμίσει ένα μεγάλο και πολύχρωμο party με θηλυκή και εξωτική καλοκαιρινή διάθεση. Τα χειροποίητα statement κολιέ αλλά και τα μεγάλα boho κοσμήματα από διάφορα πολύτιμα υλικά όπως κοράλλια, ημιπολύτιμες πέτρες, ακριβές χάντρες, λουλούδια αλλά και ορειβατικά σχοινιά έρχονται να προσφέρουν τις υπέροχες δημιουργίες που θα κάνουν τους άλλους να σας κοιτάζουν και να θαυμάζουν τα αξεσουάρ σας !
Ολόκληρη τη νέα φετινή συλλογή από κοσμήματα Lo and Behold μπορείτε να τη βρείτε στην επίσημη σελίδα των  Lo and Behold by Alexia Lo στο facebook page τους facebook.com/loandbehold και να διαλέξετε το κομμάτι που σας κεντρίζει περισσότερο !





 

LaMode


Ετικέτες ,