Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

5 λόγοι για να αγαπήσετε τις oversized bags

1. Ίσως ο πιο προφανής λόγος…αλλά χωράνε πραγματικά τα πάντα ! Είτε θέλετε να πάρετε ρούχα μαζί σας, την ομπρέλα σας, το laptop σας, μερικά βιβλία ή και όλα αυτά μαζί… οι oversized bags έχουν αρκετό χώρο για να τοποθετήσετε μέσα τους ό, τι χρειάζονται!

2.Έχουν στυλ ! Οι oversized bags πάντα θεωρούνται στυλάτες καθώς δίνουν άλλη βαρύτητα στο ντύσιμο σας. Μπορεί να είναι μεγάλες αλλά είναι πολύ κομψές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι σχεδιαστές κάθε χρόνο περιλαμβάνουν στις κολεξιόν όλο και περισσότερες μεγάλες τσάντες σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Έτσι και φέτος τις είδαμε να πρωταγωνιστούν στα περισσότερα ντεφιλέ διάσημων οίκων!
3. Προορίζονται για όλο το 24ωρο ! Δεν υπάρχει ώρα που να μη μπορείτε να κρατήσετε με άνεση μια από τις oversized bags σας. Το πρωί, είναι η τέλεια τσάντα για τη δουλειά, το απόγευμα ταιριάζει με το στυλ σας για μια χαλαρή βόλτα στα μαγαζιά και το βράδυ μπορεί να πλαισιώσει όμορφα την εμφάνιση σας χωρίς να φαίνεται παράταιρη !
4. Μπορούμε να τις κρατάμε στο χέρι, στο εσωτερικό του αγκώνα αλλά και στον ώμο μας ! Η επιλογή είναι δική σας !
5. Η ποικιλία τους είναι μεγάλη ! Στην αγορά αυτή την εποχή θα βρείτε πολλές μεγάλες τσάντες στο χρώμα και στο υλικό που θέλετε και στο σχήμα που επιθυμείτε σε μια τεράστια γκάμα τιμών !







LaMode


Ετικέτες ,