Κουλουράκια με ινδική καρύδα
Υλικά
- Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένο
- Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού όχι γεμάτο
- Χυμό φρούτων εμπορίου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- Σόδα αναψυκτικό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- Ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
- Ινδική καρύδα 1 φλιτζάνι του τσαγιού
- Αλάτι 1 πρέζα.
Οδηγίες
Σε μπολ βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι,ανοίγουμε μια λακουβίτσα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε (άν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή το αντίθετο). Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Παίρνουμε ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα,τα βάζουμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10- 15 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.* Διατηρούνται για αρκετές μέρες σε κλειστό σκεύος.
<< Αρχική σελίδα