Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

Κουλουράκια με ινδική καρύδα

Κουλουράκια με ινδική καρύδα

Υλικά

  • Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 500 γρ κοσκινισμένο
  • Ελαιόλαδο 1 φλιτζάνι του τσαγιού όχι γεμάτο
  • Χυμό φρούτων εμπορίου 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Σόδα αναψυκτικό 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Ζάχαρη 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Ινδική καρύδα 1 φλιτζάνι του τσαγιού
  • Αλάτι 1 πρέζα.

Οδηγίες

Σε  μπολ βάζουμε το κοσκινισμένο αλεύρι,ανοίγουμε μια λακουβίτσα, προσθέτουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε (άν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο αλεύρι ή το αντίθετο). Στρώνουμε αντικολλητικό χαρτί σε ταψί. Παίρνουμε ζύμη και πλάθουμε κουλουράκια σε διάφορα σχήματα,τα βάζουμε στο ταψί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 10- 15 λεπτά ανάλογα με τον φούρνο μας μέχρι να πάρουν χρώμα. Τα βγάζουμε, αφήνουμε να κρυώσουν και απολαμβάνουμε.
* Διατηρούνται για αρκετές μέρες σε κλειστό σκεύος.

 

Chefoulis

Ετικέτες ,