Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Συλλογή με ψηλοτάκουνα και φλατ christian louboutin

Η υπογραφή του christian louboutin μπορεί να αποθεώσει κάθε σχέδιο γυναικείου παπουτσιού, από το πιο απλό μέχρι το πιο glam και αυτό επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά μέσα από τη νέα του συλλογή 2014 2015 !

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει τις διάσημες ψηλοτάκουνες με την κόκκινη σόλα αλλά και χαμηλές γόβες, χαριτωμένες μπαλαρίνες και oxford γυναικεία παπούτσια που όλα αποθεώνουν τη δυνατή τάση της φετινής μόδας, που παραμένει διαχρονική, τις μυτερές άκρες ! Το μαύρο και το φούξια χρώμα, βέβαια, έχουν την τιμητική τους. Όλοι βέβαια σχολίασαν το γεγονός πως είναι η πρώτη συλλογή του christian louboutin που βλέπουμε τόσα πολλά ζευγάρια από χαμηλά παπούτσια για γυναίκες καθώς ο σχεδιαστής έχει εκφράσει πολλές φορές τη λατρεία του για τα πολύ ψηλά τακούνια και ειδικά τα στιλέτο. Όπως πάντα ο Louboutin δημιούργησε μια συλλογή με ιδιαίτερα στοιχεία για τις πιο τολμηρές του πελάτισσες αλλά και κάποιες πιο κλασικές επιλογές. Καρφιά, χρυσές λεπτομέρειες, suede, animal prints, γυαλιστερό δέρμα, κροκό, υφάσματα και φιόγκοι συνθέτουν το καλύτερο σκηνικό !
Μπορείτε να δείτε τα καινούργια christian louboutin παπούτσια που ξεχωρίσαμε από αυτή τη συλλογή στις εικόνες που ακολουθούν και να μας πείτε ποιο από αυτά τράβηξε το βλέμμα σας και θα θέλατε να κάνετε δικό σας ! Η κόκκινη σόλα στα καλύτερα της !











LaMode


Ετικέτες ,