Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ ΦΕΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ TOYΣ ΓΙΑ ΤΖΙΧΑΝΤ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ/ΒΡΕΦΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟ ΚΕΦΑΛΙ


PHOcb7bbc42-5d30-11e4-b7c0-7b3bfc46d303-805x453

Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Μυούν στο μίσος μέχρι και τα βρέφη. Σε φωτογραφία απεικονίζεται ισλαμιστής τη Συρία να βάζει το μωρό του να κλωτσάει και να μαθαίνει μπάλα με τα κομμένα κεφάλια :Η Sandrine κάτοικος Tarbes
(Hautes-Pyrénées) στη Γαλλία μήνυσε και κατηγορεί τον μαροκινό άνδρα της Malik ότι απήγαγε τις κόρες της 2 και 4 ετών αντίστοιχα για να τις οδηγήσει στο Μαρόκο κι από εκεί να τις πάρει μαζί του για τζιχάντ στη Συρία.Ο 31χρονος συνελήφθη στο αεροδρόμιο της Casablanca στις 15 Οκτωβρίου καθώς ετοιμαζόταν να πετάξει για Τουρκία για να ενταχθεί στις τάξεις του Ισλαμικού Κράτους με τις κόρες του και τη νέα του σύζυγο μια 19χρονη. Φυλακίστηκε ενώ τα παιδιά παραμένουν αποκλεισμένα στους γονείς του στο Μαρόκο.
 Εκμυστηρεύεται ότι από την αρχή της σχέσης ήθελε τον προσηλυτισμό της. Επειδή αυτός δεν γινόταν με γρήγορους ρυθμούς άρχισε λέει να γίνεται πιο σκληρός,πιο βίαιος και επιθετικός.Το καλοκαίρι του 2013 ο μαροκινός είχε ριζοσπαστικοποιηθεί απόλυτα.Μισούσε όλον τον κόσμο ως και τους μουσουλμάνους που δεν ήταν τόσο θρησκευόμενοι όσο αυτός. Σε ταξίδι τους στο Μαρόκο στα πεθερικά της επιβάλει να καλύπτει όλο το σώμα με την πιο αυστηροπρεπή ισλαμική αμφίεση.Της εμεπιστεύεται ότι θα πάει Συρία να υπερασπσιτεί τους αδερφούς του.Όταν η γυναίκα μπαίνει στο νοσοκομείο να γεννήσει το 3ο τους παιδί εκείνος παίρνει τα άλλα δυο και επιστρέφει Μαρόκο για να υλοποιήσει τα σχέδιά του με το αιτιολογικό ότι πεθαίνει η μητέρα του. Αφού δεν επέστρεψε στις 10 ημέρες η καταγγέλουσα καταφεύγει στις αρχές. (figaro 26/10/14)



dimpenews.com 
Pentapostagma.gr

Ετικέτες ,