Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Ioanna Mitrousi συλλογή με wedding dresses 2014 15

To atelier νυφικών φορεμάτων Ioanna Mitrousi Collection με την πολυετή πείρα του,συνεχίζει την παράδοση στο χώρο της υψηλής ραπτικής,εμπλουτίζοντας τη συλλογή του με δημιουργίες γνωστών Ελλήνων σχεδιαστών και μεμονωμένα φορέματα του εξωτερικού.

Η σύγχρονη νύφη, έχοντας άποψη και στυλ, αναζητά την μοναδικότητα στη νυφική της παρουσία. Για την ικανοποίηση των απαιτήσεων αυτών η κ. Μητρούση προτείνει σε προσωπικό ραντεβού, νυφικές αποκλειστικότητες ανάλογα με το σωματότυπo, το ύφος και την αισθητική της κάθε υποψήφιας νύφης. Η νέα πλούσια συλλογή με wedding dresses 2014 του οίκου, το ζεστό και φιλικό περιβάλλον και η άψογη εξυπηρέτηση,συντελούν στην μοναδικότητα της νυφικής παρουσίας κάθε πελάτισσας. Τα πολύτιμα υφάσματα στα νέα wedding dresses 2014, οι ιδιαίτερες γραμμές και τα μοναδικά κεντήματα με κρύσταλλα Swarovski και ημιπολύτιμες πέτρες, είναι στοιχεία που συνθέτουν νυφικά κλασσικά, ρομαντικά ή μοντέρνα, πάντα με το ύφος της λιτής αλλά βαρύτιμης πολυτέλειας. Συμβουλή της κ. Μητρούση στις υποψήφιες νύφες, είναι να αναζητούν την ποιότητα, την μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα στο νυφικό που θα επιλέξουν, εμπιστευόμενες, την γνώμη και την πείρα των επώνυμων ειδικών.
Στον οίκο νυφικών Ioanna Mitroussi θα βρείτε επίσης πλούσια συλλογή wedding dresses 2014 και αξεσουάρ, όπως κουάφ και πέπλα, πρωτότυπες μπομπονιέρες και στέφανα. Ο οίκος νυφικών βρίσκεται στη διεύθυνση Τσιμισκή 57, 5ος Όροφος, Θεσσαλονίκη και για να κλείσετε ραντεβού μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω του 2310 263319.







 

LaMode

Ετικέτες ,