Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Σφολιατίνια γλυκάνισου

Υλικά

  • Σφολιάτα 400 γρ
  • Αυγό 1 τεμ μόνο τον κρόκο
  • Γλυκάνισος

Οδηγίες

Ανοίγουμε το φύλλο σφολιάτας, χτυπάμε τον κρόκο αραιωμένο με λίγο νεράκι κι αλείφουμε την σφολιάτα. Πασπαλίζουμε με τον γλυκάνισο και κόβουμε την σφολιάτα πρώτα λωρίδες και μετά σε λοξά κομμάτια. Τα στρώνουμε σε ταψί με λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 8 λεπτά μέχρι να ροδίσουν κι είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

  
Chefoulis

Ετικέτες ,