Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

Μυτερές τάσεις στα nails and more 2015

Τα σχέδια Talon καρφί στα nails and more είναι ότι πιο hot κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή! Έχουν εμφανιστεί σε όλους τους μεγάλους διαδρόμους και θα είναι πολύ δημοφιλή και μέσα στο 2015. Σας αρέσουν;

Υπάρχουν πολλά εκατομμύρια ιδέες σε μυτερά nails and more, αλλά για σήμερα σας έχουμε συγκεντρώσει μια υπέροχη συλλογή από μοναδικά Talon σχέδια νυχιών για να αντιγράψετε. Ο έντονος χαρακτήρας τους, τα μυτερά άκρα, δημιουργούν το τέλειο σχέδιο στα nails and more του 2015 που κάνουν μια ισχυρή και αισθητή δήλωση. Γνωρίζατε ότι μπορείτε εύκολα να κάνετε μια τολμηρή δήλωση με τα νύχια σας; Τα νύχια αυτά είναι ιδανικά για να το κάνετε αυτό! Οι διασημότητες γυναίκες έχουν μια ιδιαίτερη αγάπη γι ‘αυτά τα σχέδια. Στολίζουν τα χέρια σας με ένα μοναδικό τρόπο. Κάθε look σας αξίζει να ολοκληρωθεί με ένα όμορφο design νυχιών! Προσθέστε ζιρκόν και στρασάκια για να φαίνονται φανταστικά. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα μείγμα σχεδίων στα νύχια.
Δείτε την παρακάτω gallery και δημιουργείστε κάτι παρόμοιο για τον εαυτό σας! Είναι μια τέλεια στιγμή για να ξυπνήσει η δημιουργικότητά σας! Ακολουθήστε την τάση αυτή νύχια. Απολαύστε και καλή διασκέδαση!











LaMode


Ετικέτες ,