Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

tom ford handbags που ξεχωρίζουν για τη πολυτέλεια

Η νέα συλλογή με tom ford handbags για το 2015 είναι το όνειρο κάθε γυναίκας που έχει αδυναμία στις επώνυμες πολυτελής γυναικείες τσάντες. Οι νέες handbags με την υπογραφή του διάσημου σχεδιαστή συνδυάζουν το δυναμισμό, την πολυτέλεια και το στυλ!

Ο tom ford γεννήθηκε στο Τέξας και πέρασε τα παιδικά του χρόνια στη Σάντα Φε του Νέου Μεξικού. Κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη. Πριν τον κερδίσει η μόδα, παρακολούθησε μαθήματα ιστορίας της τέχνης, εμφανίστηκε σε τηλεοπτικά σποτ επιθυμώντας να γίνει «κινηματογραφικός αστέρας» και σπούδασε αρχιτεκτονική. Δούλεψε στα ατελιέ των Cathy Hardwick και Perry Ellis. Από το 1990, το όνομά του συνδέεται με τον Gucci. Οι τίτλοι του ακολουθούν την ανοδική πορεία του οίκου: “Chief women’s ready-to-wear designer”, “Design Director”, “Creative Director”. Είναι υπεύθυνος για όλες τις σειρές που σχεδιάζονται, από τα ρούχα, τις τσάντες, τα παπούτσια και τα γυαλιά, μέχρι τα ρολόγια, τα είδη για το σπίτι και τα παιδικά αξεσουάρ. To 1999 το Gucci Group αποκτά την πλειοψηφία των μετοχών του Yves Saint Laurent και ο Ford ανακηρύσσεται Καλλιτεχνικός Διευθυντής του YSL Couture και του YSL Perfumes. Επωμίζεται, επίσης, και τον ρόλο του “Communications Director”. Ψηλός, ηλιοκαμένος, με κοντοκουρεμένα μαύρα μαλλιά, σκούρα μάτια και σέξι φωνή, είναι γοητευτικός και δείχνει να το ξέρει. Επίσης, είναι πλούσιος και διάσημος. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία και πολλούς διάσημους φίλους. Για τον εαυτό του επιλέγει αυστηρώς μαύρα ρούχα. Το πρώτο πράγμα που προσέχει σε μια γυναίκα είναι τα μάτια. Τον εμπνέουν όσες έχουν αυτοπεποίθηση και είναι ταυτόχρονα δυναμικές και σέξι. Απεχθάνεται, όμως, να τις βλέπει ντυμένες από πάνω έως κάτω με τα ρούχα ενός και μόνο σχεδιαστή .
Οι σχεδιαστές που τον έχουν επηρεάσει τόσο στα ρούχα όσο και στις handbags και τα άλλα αξεσουάρ που δημιουργεί είναι ο Yves Saint Laurent και ο Karl Lagerfeld. Θα ήθελε να σχεδιάσει έπιπλα ή αεροπλάνα, ίσως κάποτε ανοίξει τον δικό του οίκο, ενώ δεν αποκλείει την προοπτική να σκηνοθετήσει ή να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες στο Hollywood.











LaMode


Ετικέτες ,