Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Μαγευτική γυναικεία συλλογή Alberta Ferretti 2015

Η nude παλέτα θα γίνει η αγαπημένη σας για τη φετινή άνοιξη αν δείτε όλες τις νέες γυναικείες δημιουργίες της Alberta Ferretti από την καινούργια της Spring 2015 Ready-to-Wear συλλογή που παρουσίασε πρόσφατα.

Η κολλεξιόν Alberta Ferretti Spring 2015 Ready-to-Wear περιλαμβάνει ρούχα με μαγική αύρα! Η σχεδιάστρια δημιούργησε ρούχα που όταν τα βλέπετε είναι σαν να ακούτε τη Joni Mitchell να παίζει live το αγαπημένο της κομμάτι. Μετά την χιονοθύελλα του χειμώνα και τα βαριά ρούχα της σχεδιάστρια, ώρα να δούμε στην πασαρέλα πολλά διάφανα υφάσματα και λίγη περισσότερη αγάπη στο boho στυλ. Η ουσία της φαντασίας για την Alberta Ferretti, είναι τα τραγούδια της Joni και όλα τα άλλα αιθέρια πνεύματα που έζησαν στο Λος Άντζελες στα τέλη της δεκαετίας του ’60 και στις αρχές της δεκαετίας του ’70. Δεν θα εξετάσουμε περαιτέρω τις πηγές έμπνευσης της σχεδιάστριας αλλά θα σας εκθειάσουμε κάθε κοντό boho λευκό φόρεμα από μουσελίνα, τα απλικέ σχέδια με φτερά, τα nude whipstitched σουέτ γιλέκα με κρόσσια και όλα τα διάφανα μπλουζάκια.
Το μακιγιάζ των μοντέλων ήταν πολύ φυσικό και τα μαλλιά πέφταν με κύματα στους ώμους τους. Τα συνοδευτικά παπούτσια ήταν hippie σανδάλια, πλεκτά μοκασίνια, ή οι σανδάλια μονομάχοι, που είναι τα αγαπημένα μας σχέδια για αυτή τη σεζόν.










 

LaMode

Ετικέτες ,