Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Κοτόπουλο στη σχάρα

Μαριναρισμένο κοτόπουλο στην σχάρα


Υλικά:
4 μπούτια κοτόπουλο
60 ml. ελαιόλαδο
225 ml λευκό ξηρό κρασί
1 κ.γ. ροζ πιπέρι
1 κ.γ. πράσινο πιπέρι
1/3 κ.σ. κόκκος μαύρο πιπέρι
1/2 κ.γ. ξερό θυμάρι
1/5 κ.σ φρέσκο δεντρολίβανο
1/2 κ.γ. εστραγκόν
1/2 κ.γ. ξερή ρίγανη
3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
3 κ.γ. μουστάρδα Dijon
Αλάτι 1κ.γ.

Εκτέλεση:
Βάζουμε τα πιπέρια στο γουδί και τα χοντροσπάμε. Τα βάζουμε στην συνέχεια σε ένα μεγάλο μπολ, μαζί με όλα τα υλικά της μαρινάδας και τα ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα φιλέτα και ανακατεύουμε να πάει παντού η μαρινάδα.
Σκεπάζουμε το μπολ και το βάζουμε στο ψυγείο για 4 – 5 ώρες. Γυρίζουμε τα φιλέτα 2 – 3 φορές στη μαρινάδα.
Τα βγάζουμε από τη μαρινάδα και τα ψήνουμε στα κάρβουνα.

ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!


Ετικέτες ,