Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

flat wedding shoes για άνετα βήματα αγάπης

Τα flat wedding shoes είναι η ιδανική επιλογή για τα πιο άνετα βήματα αγάπης, ειδικά για κάθε γυναίκα που ετοιμάζεται να γίνει νύφη και ποτέ τις δεν φόρεσε ψηλά τακούνια.
Σχεδόν κάθε νύφη έχει ήδη σκεφτεί για το στυλ του νυφικού, πως θα έχει τα μαλλιά της καθώς και τα
παπούτσια που φορέσει όπως έχει και στο νου της ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα παπούτσια, τα οποία θα την κάνουν να νιώθει πριγκίπισσα ή ένα χαριτωμένο ζευγάρι από λευκά flat wedding shoes. Οι ώρες που περνάει η νύφη όρθια είναι απίστευτα κουραστικές και τα ψηλά παπούτσια δεν βοηθάνε καθόλου. Επίσης, ίσως να έχει το ίδιο ύψος με τον γαμπρό και πρακτικά να μην δείχνει ωραία στα ψηλοτάκουνα. Τέλος, το στυλ του νυφικού μπορεί να μην ταιριάζει με τις γόβες των ονείρων της ή η τελετή να γίνει σε εξωτερικό χώρο, όπως μία παραλία. Διάφοροι παράγοντες λοιπόν ωθούν τη νύφη στην επιλογή των χαμηλών wedding shoes. Αυτό δεν πρέπει να σας κάνει να αισθάνεστε μειονεκτικά. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία χαμηλών παπουτσιών που είναι κατάλληλα για γάμο, και είναι σίγουρο πως θα βρείτε το τέλειο ζευγάρι για εσάς.
Μοναδικές μπαλαρίνες διακοσμημένες με στρας και κρύσταλλα ή με δαντέλα και κομψές κεντητές λεπτομέρειες προσφέρουν στα πόδια εντυπωσιακή ομορφιά και κομψότητα.
 






LaMode

Ετικέτες ,