Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2015

streetwear με αέρα και στυλ από το Παρίσι

Το Παρίσι είναι ο τόπος που μπορεί κανείς να συναντήσει μερικά από τα καλύτερα, ή ίσως τα καλύτερα, δείγματα μόδας κάθε νέα σεζόν! Πάρτε παράδειγμα το streetwear των γυναικών!
Η γαλλική πρωτεύουσα είναι μια από τις πόλεις της Ευρώπης όπου το streetwear είναι παιχνιδάκι στα
χέρια κάθε Γαλλίδας fashion lover! Και το 2015, το streetwear στο Παρίσι βαθμολογήθηκε με άριστα! Στο Παρίσι πριν λίγες μόλις ημέρες έπεσε η αυλαία για το ανδρικό Fashion Week Fall 2015 με τους άντρες και τις γυναίκες που λατρεύουν ότι νέο κυκλοφορεί και θεωρείται τάση να δείχνουν τις καλύτερες street προτάσεις κατά τη διάρκεια των αντρικών shows μόδας αλλά και πάνω στις πασαρέλες για το ερχόμενο φθινόπωρο 2015. Η κλασσική κομψότητα κι η φινέτσα γι άλλη μια φορά έδωσαν το παρόν με τα πρωτότυπα μοτίβα, τα έντονα χρώματα και οι ακριβές υφές των υφασμάτων να κερδίζουν τις εντυπώσεις και να αποτελούν τις καλύτερες και οι πιο σύγχρονες ιδέες για το χειμωνιάτικο στιλ μας.
Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μερικά από τα καλύτερα street fashion looks που δημοσιεύθηκαν στο διαδίκτυο μέσα στο 2015 από το Παρίσι και σας προτείνουμε να τους ρίξετε μια ματιά και να εμπνευστείτε καταλλήλως! Ποιο από τα παρακάτω looks που είδατε στις φωτογραφίες της γκάλερι σας τράβηξε περισσότερο το ενδιαφέρον;










LaMode


Ετικέτες ,