Καθαρίζουμε από τις φλούδες και στη συνέχεια ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, βάζουμε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με παχύ πάτο.
Προσθέστε τη ζάχαρη, τη δάφνη, τα μπαχαρικά, το αλάτι και σταφίδες (πλυμένες).
Ανακατέψτε το μείγμα καλά, σκεπάζουμε και το αφήνουμε να μαριναριστούν
για μία ώρα. Τοποθετήστε την κατσαρόλα στη φωτιά, προσθέτουμε το λευκό
κρασί και ξύδι, ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει βράση.
Ανακατεύοντας συχνά για περίπου μία ώρα και 30 λεπτά.
Βγάλτε τα φύλλα δάφνης και την κανέλα
Όσο είναι ακόμα ζεστό το βάζουμε σε γυάλινα βάζα (προηγουμένως να έχουν αποστειρωθεί).
Σφραγίζονται με πώματα, flip και κρατήστε τα σε αυτή τη θέση μέχρι να κρυώσει.
Καλή όρεξη
<< Αρχική σελίδα