Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ

ΥΛΙΚΑ:
• 1KG ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΞΑΡΜΥΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΛΛΙΜΑΝΗ
• 2 ΚΟΥΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ
• 1 ΚΟΥΤΑΚΙ ΜΠΥΡΑ
• 1 ΠΡΕΖΑ ΑΛΑΤΙ – ΠΙΠΕΡΙ
• ΣΠΟΡΕΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ:
• ½ ΚΟΥΠΑ ΛΑΔΙ
• 3 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
• 3 ΦΕΤΕΣ ΜΟΥΣΚΕΜΕΝΟ ΜΠΑΓΙΑΤΙΚΟ ΨΩΜΙ
• 50 ΓΡ. ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ
• 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΞΥΔΙ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΛΑΤΙ
• ½ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΖΑΧΑΡΗ

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
ΞΕΠΑΓΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ, ΤΟΝ ΠΛΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΟΥΜΕ ΚΟΚΑΛΑ & ΔΕΡΜΑ.
ΤΟΝ ΜΑΔΑΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΕΥΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΤΙ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΛΑ.
 ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΟΥΤΑΛΙΑ, ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΑΠ’ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ.
ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ.

ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ:
ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ, ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ, ΤΟ ΣΚΟΡΔΟ, ΤΟ ΞΥΔΙ, ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΔΙΑΚΕΚΟΜΜΕΝΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ.
ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΛΑ ΣΤΡΑΓΓΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΛΑΔΙ.
ΧΤΥΠΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΕΙΑ ΚΡΕΜΑ.

 
 

Ετικέτες ,