Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Παπούτσια Jeffrey Campbell για ξεχωριστές εμφανίσεις



Παπούτσια Favela (1)
Γυναικεία παπούτσια Jeffrey Campbell, τα αγαπημένα και πιο εκκεντρικά ever…


Παπούτσια Favela (2)
Είναι αλήθεια… οι γυναίκες λατρεύουν τα παπούτσια, τους αρέσουν τα εκκεντρικά κομμάτια και νιώθουν ξεχωριστές όταν φοράνε τις αγαπημένες τους γόβες και in fashion, όταν φοράνε τα αγαπημένα τους brogues!
Όποιο και αν είναι το στυλ σας και οι στυλιστικές σας επιλογές η συλλογή Jeffrey Campbell, θα σας αποζημιώσει και με το παραπάνω. Όλα τα last trends, είναι διαθέσιμα και σας περιμένουν να επιλέξετε τα αγαπημένα σας παπούτσια με ένα μόνο κλικ, γρήγορα και πάντα με στυλ.
Τώρα που πλησιάζει η άνοιξη και θέλετε να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας σίγουρα θα εντυπωσιαστείτε από τις επιλογές που έχετε τόσο σε flat, όσο και σε ψηλοτάκουνα, γόβες και πέδιλα.
Στην καθημερινότητά μας επιλέγουμε κυρίως άνετο στυλ, χωρίς όμως να χάνουμε την κομψότητά μας. Η καθημερινότητα έχει πολλές απαιτήσεις επαγγελματικές και οικογενειακές και οι γρήγοροι ρυθμοί της απαιτούν να είμαστε chic αλλά άνετες.
Η άνοιξη επιβάλλει εσπαντρίγιες, σε πολλά σχέδια, χρώματα και prints, ενώ τα
Παπούτσια Favela (3)
Παπούτσια Favela (4)
brogues έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και το αντρόγυνο look είναι must για όλες τις περιστάσεις.
Επενδύστε ακόμη και σε ένα ζευγάρι sneakers, τα οποία συνδυάζονται άψογα με κοστούμι και αντρόγυνο look, ακόμη και με μακριά φορέματα!
Παπούτσια Favela (5)
Από την άλλη αν είστε από τις γυναίκες που αγαπούν περισσότερο τις γόβες και θέλουν να τις φοράνε καθημερινά, η μόδα επιβάλλει τις παστέλ αποχρώσεις και το λουστρίνι ως υλικό, για ένα εντυπωσιακό outfit! Όποιες και αν είναι οι στυλιστικές σας επιλογές με τη συλλογή Jeffrey Campbell, σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Παπούτσια Favela (6)
Ευχαριστούμε πολύ το online κατάστημα FAVELA για τις πολύτιμες πληροφορίες του!

Ετικέτες ,