Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Φροντίδα + πλούσιο χρώμα όλα σε ένα

Tώρα τα έχετε όλα!

Η Clinique παρουσιάζει το ΝΕΟ Clinique Pop Lip Colour + Primer, ένα κραγιόν με πλούσιο χρώμα + φροντίδα primer, όλα σε 1.

Διασκεδαστικά, ζωηρά χρώματα με σύνθεση που απαλύνει, καθορίζει και θρέφει τα χείλη, ώστε να τα διατηρεί σε πολύ καλή κατάσταση για όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με βελούδινο αποτέλεσμα μακράς διάρκειας, το χρώμα παραμένει σταθερό και δεν εξαφανίζεται κατά το πέρασμα της ώρας.
Η σύνθεση του Clinique Pop Lip Colour + Primer με Shea και βούτυρο Murumuru, τα οποία συνδυάζονται σε ένα ευέλικτο πολυμερές μείγμα, παρέχει άριστη διατήρηση της υγρασίας στα χείλη. Επίσης, προσδίδει μια απαλή και βελούδινη αίσθηση κατά την εφαρμογή. Επιπλέον, τα ευέλικτα πολυμερή διατηρούν τα χρώματα ζωηρά κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρέχοντας στα χείλη σας πλήρη κάλυψη, καθώς και ένα λείο και τέλειο αποτέλεσμα.  

“Όταν φοράω κραγιόν, μου αρέσει να διαρκεί όλη την ημέρα. Τα ζωηρά χρώματα του Clinique Pop παραμένουν σταθερά ακόμη και μετά από μια απλή εφαρμογή, μόνο μία φορά. Δεν υπάρχουν περίπλοκα βήματα για το Clinique Pop. Είναι αρκετά εύκολο. Η σύνθεσή του και το χρώμα μακράς διάρκειας, είναι ο τέλειος συνδυασμός για ένα τολμηρό αποτέλεσμα στα χείλη,"
Clinique Global Colour Artist, Jenna Menard.
l

  

fe-mail.gr


Ετικέτες ,