Δευτέρα 13 Απριλίου 2015

Jeans για την άνοιξη και το καλοκαίρι 2015



... πώς φοριούνται!

Jeans, το πιο εύκολο, άνετο και παντός καιρό ρούχο για κάθε περίσταση (σχεδόν). Εμφανίσεις πρωινές, βραδινές που φανερώνουν πως δεν προσπάθησες πολύ για να δείχνεις όμορφη, γίνονται με jeans…

Τι αλλάζει την άνοιξη 2015;

1. Μπορείς να κάνεις total look με jeans. Πουκάμισο με παντελόνι ή φούστα και να είσαι ντυμένη σύμφωνα με την τελευταία λέξη της μόδας.


2. Παραμένουν τα στενά skinny jeans, αρχίζουν να εξαφανίζονται σιγά σιγά τα σκισμένα και τα boyfriend. Mην απογοητεύεσαι όμως γιατί με ένα σκισμένο ή boyfriend μπορείς να κάνεις μια τέλεια εμφάνιση με απλές χαμηλές γόβες, sneakers και πουκάμισα το πρωί.


3. Η νέα τάση της μόδας είναι τα παντελόνια καμπάνα. Με ψηλές πλατφόρμες ακόμη όμως και με αθλητικά τύπου Allstar, είναι τέλεια. Φοριούνται μάλιστα από το πρωί εως το βράδυ και σε κάνουν να δείχνεις πιο ψηλή.


4. Οι ολόσωμες jean φόρμες που τόσο αγαπήσαμε παραμένουν στη μόδα αλλά πάντα θέλουν προσοχή για το πώς και που θα φορεθούν.


5. Μια ακόμη νέα τάση πολύ Hot είναι οι τζιν φούστες. Συνδυάζονται με τα πάντα και ναι(!) και με τζιν πουκάμισο.


6. Φορέματα μακριά ή κοντά, σε Jean ύφασμα έχουν λανσάρει για την άνοιξη 2015 οι μεγαλύτεροι σχεδιαστές μόδας. Είναι τέλεια!


7. Skinny jean για μια βραδινή εμφάνιση σε club με ψηλές γόβες και σακάκι είναι η εύκολη και άνετη λύση και γι αυτή την άνοιξη!




Πηγή: womannow/fe-mail.gr

Ετικέτες ,