Σάββατο 6 Ιουνίου 2015

Μάσκες Προσώπου απο Φρούτα

maskes-froutwn-monadikes
Οι μάσκες ομορφιάς που μπορούμε να φτιάξουμε από φρούτα, παρέχουν πολύ θετικά αποτελέσματα για το δέρμα μας, γιατί περιέχουν θρεπτικές ουσίες, βιταμίνες και αντιοξειδωτικά και τα οφέλη είναι πολλαπλά.

Με βάση λοιπόν τα πολύτιμα συστατικά των φρούτων σας παραθέτουμε πιο κάτω 3 μάσκες ομορφιάς, που μπορείτε να δημιουργήσετε μόνες σας στο σπίτι και να δείτε πολύ θετικά αποτελέσματα.Mάσκα προσώπου με φράουλα και κεράσι
Αναμιγνύοντας και δημιουργώντας ένα πουρέ από φράουλα και κεράσι και προσθέτοντας και μια κουταλιά της σούπας μέλι θα λάβετε τις αντιγυραντικές ιδιότητες αυτών των φρούτων, από συστατικά ωφέλιμα για τον οργανισμό. Βιταμίνη Α και C, σίδηρο, κάλιο κτλ. Η τόνωση που θα αισθανθείτε στο δέρμα του προσώπου σας είναι έντονη από την πρώτη κιόλας φορά. Καλό θα είναι η πάστα που έχετε δημιουργήσει να την εφαρμόσετε για περίπου 20 με 25 λεπτά.
Στην ίδια κατηγορία ανήκει και η μάσκα με αβοκάντο και ακτινίδιο. Δημιουργήστε τον πουρέ από τα δυο αυτά φρούτα και απλώστε το στο πρόσωπο σας για περίπου 20 λεπτά. Η βιταμίνη A,B,C και Ε, όπως και το κάλιο, θα προσφέρουν σφριγηλότατα και ελαστικότητα στο δέρμα σας.
Αν υπάρχει ξερό δέρμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολτό αγγουριού για να τονώσει το δέρμα και να του δώσει τη χαμένη λάμψη. Μπορείτε τον πολτό να το εφαρμόσετε για περίπου 15 λεπτά και να το συντηρείτε στο ψυγείο. Μπορείτε να επαναλάβετε την μάσκα 1 φορά κάθε δέκα μέρες. Τα αποτελέσματα είναι μοναδικά.


BeU.com.cy

Ετικέτες ,