Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Λιθρίνια με αρωματικά χόρτα

Νόστιμα λιθρίνια με αρώματα από την ελληνική ύπαιθρο


Υλικά
1 ματσάκι ψιλοκομμένος ΑΝΗΘΟΣ
2 κλωνάρια ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
1 ποτήρι ΚΡΑΣΙ ΛΕΥΚΟ
6 ΛΙΘΡΙΝΙΑ
5 κουταλιές Βιτάμ Culinesse
το χυμό από 1 ΛΕΜΟΝΙ
ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
ΑΛΑΤΙ και ΠΙΠΕΡΙ

Εκτέλεση
1. Καθαρίζετε τα ψάρια από τα λέπια και τα σπάραχνα και τα αλατοπιπερώνετε. Τα ανοίγετε στην κοιλιά και τα γεμίζετε με τα αρωματικά χόρτα.
2. Τα βάζετε σε ταψάκι με τοΒιτάμ Culinesse , το κρασί, το λεμόνι και τα ψήνετε σε φούρνο προθερμασμένο στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου.

 old-elais.servers.mediacdn.com/Fytokomia.gr

Ετικέτες ,