Σάββατο 13 Ιουνίου 2015

Hairstyles για μακριά μαλλιά που πρέπει να δοκιμάσετε

Τα μακριά μαλλιά   μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολο να γίνουν τόσο τέλεια όσο θα θέλαμε αλλά είναι πάντα πολύ όμορφα και σέξυ. Οι περισσότερες από εμάς έχουν αφήσει τα μαλλιά τους μακριά έστω και για μια μικρή περίοφο, αλλά αν έχετε βαρεθεί τα ίδια παλιά στυλ, σας προτρέπουμε
να πειραματιστείτε με νέα χτενίσματα και κουρέματα πριν κάνετε μια δραστική περικοπή.
Αν είστε οπαδός του στυλ «κορίτσι της διπλανής πόρτας» , τότε δώστε στα μακριά μαλλιά σας ένα κομψό και λαμπερό χτένισμα με ελάχιστο σπάσιμο με υποψία μπούκλας στις άκρες, όπως το χτένισμα  της Kate Middleton. Τα χτενισματα με φυσικό κυματισμό είναι αρκετά εύκολα να γίνουν και αρέσουν πάντα σε όλους. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να κάνετε ένα αβίαστα δροσερό και παρόμοιο στυλ για μακριά μαλλιά , αλλά μόνο που αυτή τη φορά οι ρίζες θα έχουν περισσότερο όγκο με μια μικρή βοήθεια από κάποια επιπλέον ισχυρή λακ και ειδικά προϊόντα περιποίησης για όγκο. Τα απόλυτα ίσια μακριά μαλλιά είναι μια διαχρονική τάση που αγαπούν οι διάσημες γυναίκες όπως η  Γκουίνεθ Πάλτροου και η Jessica Biel . Γαι γυναίκες με φυσικά ίσια μαλλιά αυτά τα χτενίσματα δνε είναι πρόβλημα, αλλά για τις υπόλοιπες από εμάς για να αποκτήσουμε απόλυτα ίσια και περιποιημένα μακριά μαλλιά θα χρειαστούμε ένα καλό σίδερο ισιώματος και αρκετή σιλικόνη για λαμπερό φινίρισμα σε όλο το μήκος των μαλλιών.
Αν ψάχνετε για κάποια έμπνευση για τα δικά σας  μακριά μαλλιά τότε ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις καυτές διασημότητες και τα must have χτενίσματα και κουρέματα τους στις εικόνες που ακολουθούν !












LaMode


Ετικέτες ,