Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Κρυφός αρραβώνας για τον πρίγκιπα Harry


Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση ότι η Cressida Bonas "δάμασε" τον ατίθασο πρίγκιπα και τώρα το ζευγάρι όχι μόνο επανασυνδέθηκε αλλά συνήψε και κρυφό αρραβώνα...


Όπως δημοσιεύει το αμερικανικό ΟΚ!, ο μικρότερος αδερφός του πρίγκιπα William είχε δηλώσει σε συνέντευξή του ότι είναι έτοιμος να... αποκατασταθεί και να κάνει οικογένεια και προφανώς είπε να μην χάνει χρόνο.

Ενώ όλοι μιλούσαν για τον χωρισμό από την τελευταία αγαπημένη του Cressida Bonas, χορεύτρια, μοντέλο και νεοανερχόμενη ηθοποιός (αλλά και γαλαζοαίματη γι' αυτό και αγαπημένη της γιαγιάς βασίλισσας Ελισάβετ), εκείνη φέρεται να του έθεσε τελεσίγραφο: Ή σοβαρή σχέση με υπόσχεση γάμου ή τίποτα.

Κι εκείνος προφανώς υπέκυψε κι αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα αφήνοντας πίσω του τις ένδοξες και ντροπιαστικές για τα Ανάκτορα ημέρες της εργένικης ζωής του. Λεπτομέρειες για τον αρραβώνα αναμένονται όπως και η επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι. Μάλλον η Δούκισσα του Κέμπριτζ απέκτησε αντίζηλο...

Οι δυο τους επανασυνδέθηκαν τον Μάρτιο κι αποφάσισαν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή από τα ΜΜΕ, ώστε να απολαύσει περισσότερο ο ένας τον άλλον μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σύμφωνα με πηγές.

"Ποτέ δεν υπήρξαν πιο ευτυχισμένοι. Η Cressida λέει ότι είναι ο έρωτας της ζωής της", δήλωσε πηγή κοντά στο πριγκιπικό ζευγάρι. Η Cressida και ο Harry είχαν σχέση για δύο χρόνια πριν από τον χωρισμό τους τον Απρίλιο του 2014.

Η βασίλισσα Ελισάβετ θέλει ό,τι κάνει ευτυχισμένο τον εγγονό της γι αυτό και φημολογείται ότι ήδη έδωσε την ευχή της στον αρραβώνα του ζευγαριού.


fe-mail.gr


Ετικέτες ,