ΣΕΛΙΔΕΣ

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2015

Τα ωραιότερα κοντά κουρέματα των star


  
Αλλαγή στο στυλ, ανανέωση στο look, ακόμη και οι διάσημες σταρ κάποια στιγμή στη ζωή τους επέλεξαν το κοντό αγορίστικο κούρεμα. Μάλιστα τώρα τελευταία, γίνεται όλο και πιο hot, ειδικά μετά την τόσο τολμηρή εμφάνιση της Σκάρλετ Γιόχανσον (Scarlett
Johansson), που σχεδόν έχει… ξυρίσει τα πλούσια μαλλιά της.
Για να δούμε λοιπόν, τις διάσημες σταρ του Χόλιγουντ με πολύ κοντά μαλλιά κι ίσως πάρουμε ιδέες, οπλιστούμε με τόλμη και αλλάξουμε κι εμείς εμφάνιση μέσα στο 2015!


1. Charlize Theron
Το υπέροχο πρόσωπο της Σαρλιζ Θερόν, της επιστρέπει ένα σούπερ κοντό αγορίστικο κουρεμα που αναδεικνύει τις γωνίες της. Υπέροχο και το ξανθό χρώμα!


2. Keira Knightley
Με μικρές μύτες να πέφτουν μπροστά στο μέτωπο, ένα πιο ατημέλητο κοντό κούρεμα που μπορεί να χτενιστεί με διάφορους τρόπους.


3. Anne Hathaway
Και η Αν Χάθαγουέι έχει ακολουθήσει το κούρεμα της Κίρα Νάιτλυ, με φράντζα μπροστά στο μέτωπο που έχει πλαϊνή φορά για πιο θηλυκό αποτέλεσμα.


4. Emma Watson
Κοντό κούρεμα με χωρίστρα πολύ στυλάτο έχει επιλέξει η Εμμα Γουάτσον. Το κούρεμα αυτό επειδή δεν είναι τόσο κοντό όσο της Θερόν, μπορεί να χτενιστεί και προς τα πίσω, με ζελέ ή προς τα πάνω, για διαφορετικά looks.


5. Miley Cyrus
Η Σάιρους το μόνο που κάνει τελικά είναι να παίζει με το μήκος των ήδη κοντών μαλλιών της. Εδώ σ΄ένα κούρεμα όχι τόσο τολμηρό (για τα δικά της δεδομένα).


6. Natalie Portman
Την λατρέψαμε όταν την είδαμε στη μεγάλη οθόνη δίπλα στον Χαβιέ Μπαρδέμ με το κοντό της κούρεμα. Κι εκείνη, το κράτησε γι αρκετό καιρό, αφού της πήγε τόσο πολύ!

 

fe-mail.gr