Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

Σοκολάτα λαβωμένη

Σοκολάτα λαβωμένη
Πολύ νόστιμη η Λαβωμένη σοκολάτα

Υλικά
½ kg κουβερτούρα
60 γρ. βούτυρο αγελάδος
65 γρ. ζάχαρη
4 αυγά
125 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
Χρόνος παρασκευής 15 λεπτά Χρόνος προετοιμασίας 15 λεπτά Σερβίρει 10 άτομα. Διάρκεια Μαγειρέματος: 15 – 30 λεπτά

Εκτέλεση
    Σε μπεν μαρί λιώνουμε την κουβερτούρα και το βούτυρο. Χτυπάμε με το μίξερ τα αυγά και τη ζάχαρη μέχρι να ασπρίσουν.
    Αφού χτυπηθούν τα αυγά, προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα σιγά-σιγά. Στη συνέχεια, προσθέτουμε το αλεύρι.
    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 175 C στον αέρα. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί, αδειάζουμε το μείγμα και ψήνουμε για 15 λεπτά.
    Μόλις ψηθεί και κρυώσει, κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε με μια μπάλα παγωτό.

Σημείωση: Εάν κρυώσει το γλυκό, το ζεσταίνουμε σε ένα φούρνο μικροκυμάτων για 20 δευτερόλεπτα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

 
 
 
 
minervahorio.gr/Fytokomia.gr

Ετικέτες ,