Ξεπαγώνουμε πολύ καλά τις γαρίδες ώστε να είναι μαλακές.
Ξεπλένουμε καλά το πλιγούρι και το ετοιμάζουμε βάζοντας μία κούπα
βραστό νερό μέσα στο πλιγούρι και σκεπάζουμε με μια πετσέτα, αφήνουμε
για περίπου 5 λεπτά να μαλακώσει.
Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνουμε τις ντομάτες σε κύβους μαζί με τα μυρωδικά και τις γαρίδες και μαγειρεύουμε για 15 λεπτά.
Σε ένα μπολ μουλιάζουμε το πλιγούρι για 5 λεπτά με νερό να το καλύπτει.
Στη συνέχεια στραγγίζουμε το πλιγούρι και ενώνουμε με το σάλτσα
ντομάτας, γαρίδες, το λάδι, το χυμό λεμόνι και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε
και σερβίρουμε με θρυμματισμένη φέτα.
<< Αρχική σελίδα