Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Λαχανοσαλάτα με σως γιαουρτιού



Υλικά:

  • 6-8 φλ. τεμαχισμένο κόκκινο και πράσινο λάχανο
  • 1 φλ.τριμμένα καρότα
  • 1 κρεμμυδάκι (προαιρετικά)
  • 1 φλ. άπαχο γιαούρτι
  • 1/2 φλ. μαγιονέζα
  • 2 κ. σούπας άσπρο ξίδι
  • 1 κ. σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κ.γλυκού τριμμένο σκόρδο
  • αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1 πράσινο μήλο, καθαρισμένο τριμμένο
Εκτέλεση
  1. Σε ένα μπολ ανακατεύετε τα κόκκινα μαζί με τα πράσινα λάχανα, τα καρότα, το μήλο και τα κρεμμυδάκια.
  2. Στο μπλέντερ ρίχνετε το γιαούρτι, μαγιονέζα, ξίδι, χυμό λεμονιού και το σκόρδο ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνετε.
  3. Ρίχνετε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύετε απαλά με μια κουτάλα.
  4. Αφήνετε για 30 λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.

 

BeU.com.cy

Ετικέτες ,