Ένας έξυπνος τρόπος για να σερβίρετε μήλα και πατάτες πιο… γκουρμέ
Με ένα μικρό αλλά έξυπνο
κόλπο, μπορείτε να μεταμορφώσετε τις πατάτες σας, τα μήλα, αλλά και αλλά
φρούτα και λαχανικά, δίνοντάς τους μια πιο επίσημη παρουσίαση.
Υπάρχει ένα κόλπο για να παρουσιάσετε τις πατάτες σας πιο εκλεπτυσμένα, που δεν θα σας πάρει καθόλου χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μερικές πατάτες (δεν είναι απαραίτητο να τις ξεφλουδίσετε) και με ένα μαχαίρι να τις κόψετε πολύ λεπτές φέτες, σταματώντας ακριβώς πριν φτάσετε στο τελείωμα της πατάτας. Αυτό σημαίνει ότι οι φέτες σας πρέπει να κοπούν μέχρι ένα σημείο, αλλά να παραμένουν ενωμένες με την πατάτα, όχι ξεχωριστές μεταξύ τους. Τώρα είστε έτοιμοι για το καλό σημείο, αφού το κόλπο δεν είναι τόσο οι φέτες, αλλά το τι θα βάλετε ανάμεσά τους.
Δοκιμάστε να γεμίσετε τα «χωρίσματα» με φύλλα δάφνης ή μπέικον ή πανσέτα και περιχύστε τες με λίγο λίπος από το κρέας. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε σκορδοβούτυρο για έξτρα γεύση και να τις βάλετε στο φούρνο στους 190 βαθμούς. Οι πατάτες σας έτσι θα βγουν ξεχωριστές, σούπερ νόστιμες και έτοιμες για ένα πιο επίσημο πιάτο.
click@Life
<< Αρχική σελίδα