Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2015

Μανιτάρια μαγειρευτά

Νόστιμα μανιτάρια μαγειρευτά με αρώματα από τη φύση


Υλικά (για 4 άτομα)
500γρ. διάφορα μανιτάρια
1 πιπεργία πράσινη, 1 κόκκινη, 1 κίτρινη
και 1 τουρσί
1 ξερό κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
1 ποτηράκι λευκό κρασί
1 ντομάτα
λίγο μαϊντανό
λίγο ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Κόβουμε τα μανιτάρια στα 2 ή στα 4 ανάλογα με το μέγεθος, τις πιπεργιές σε μπαστουνάκια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο, τη ντομάτα και τον μαϊντανό. Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τις πιπεργιές, το σκόρδο και τα μανιτάρια. Έπειτα, τα σβήνουμε με το κρασί και προσθέτουμε τη ντομάτα, τον μαϊντανό και το αλατοπίπερο. Αφήνουμε να πάρουν μια βράση στο ζουμί που αφήνουν τα μανιτάρια και η ντομάτα και τα σερβίρουμε ζεστά με λίγη ρίγανη.

 
 
 
winesurveyor.weebly.com/Fytokomia.gr

Ετικέτες ,