Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Κοτόπουλο αλά κρεμ με πάπρικα

Κοτόπουλο αλά κρεμ με πάπρικα

Υλικά

  • Κοτόπουλο φιλέτο 700 γρ
  • Κρέμα γάλακτος 330 ml
  • Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας
  • Λευκό κρασί 1/2 ποτήρι
  • Γραβιέρα 50 γρ τριμμένη
  • Αλάτι - πιπέρι- πάπρικα

Οδηγίες

Πλένουμε καλά το κοτόπουλο και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το βράζουμε σε λίγο νερό μόνο για 5 λεπτά για να είναι ζουμερό. Στην συνέχεια σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, αλατοπιπερώνουμε και σοτάρουμε το κοτόπουλο, το σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί το κρασί βάζουμε την πάπρικα,το τριμμένο τυρί και την κρέμα γάλακτος. Ανακατεύουμε και το αφήνουμε για 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα μας κι είναι έτοιμο να το απολαύσουμε.
* Συνοδεύεται ωραία με πατάτες τηγανιτές ή ρυζάκι.


Chefoulis


Ετικέτες ,