Κρεατόσουπα με νουντλς
Υλικά
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει σε κατσαρόλα με νερό. Προσθέτουμε όλα τα λαχινικά εκτός απο τον άνιθο.
Τα βράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα νούντλς, το λάδι ή βούτυρο και τον κύβο βοδινού. Μόλις μαλακώσουν τα νούντλς, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον άνιθο, αλάτι και πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 κομμάτι ρίζα σέλινου κομμένο σε κυβάκια
- 1 κομματάκι τζίτζερ φρέσκο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 1κύβο ζωμό βοδινού
- 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
- 125 γραμ. νουντλς (μισό πακέτο)
- Ελαιόλαδο 3 κουταλιές ή 3κουταλιές φρέσκο βούτυρο
- άνιθο ψιλοκομμένο
- Αλάτι - πιπέρι
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει σε κατσαρόλα με νερό. Προσθέτουμε όλα τα λαχινικά εκτός απο τον άνιθο.
Τα βράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα νούντλς, το λάδι ή βούτυρο και τον κύβο βοδινού. Μόλις μαλακώσουν τα νούντλς, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον άνιθο, αλάτι και πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.
<< Αρχική σελίδα