Υλικά
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει σε κατσαρόλα με νερό. Προσθέτουμε όλα τα λαχινικά εκτός απο τον άνιθο.
Τα βράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα νούντλς, το λάδι ή βούτυρο και τον κύβο βοδινού. Μόλις μαλακώσουν τα νούντλς, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον άνιθο, αλάτι και πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 πράσα κομμένα σε ροδέλες
- 2 καρότα κομμένα σε ροδέλες
- 1 πατάτα κομμένη σε κυβάκια
- 1 κλωνάρι σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 κομμάτι ρίζα σέλινου κομμένο σε κυβάκια
- 1 κομματάκι τζίτζερ φρέσκο κομμένο σε μικρά κομμάτια
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 λεμόνι (χυμός)
- 1κύβο ζωμό βοδινού
- 1 κιλό μοσχαράκι κομμένο σε κύβους
- 125 γραμ. νουντλς (μισό πακέτο)
- Ελαιόλαδο 3 κουταλιές ή 3κουταλιές φρέσκο βούτυρο
- άνιθο ψιλοκομμένο
- Αλάτι - πιπέρι
Βράζουμε το μοσχαράκι μέχρι να μαλακώσει σε κατσαρόλα με νερό. Προσθέτουμε όλα τα λαχινικά εκτός απο τον άνιθο.
Τα βράζουμε για 20 λεπτά. Ρίχνουμε τα νούντλς, το λάδι ή βούτυρο και τον κύβο βοδινού. Μόλις μαλακώσουν τα νούντλς, κλείνουμε τη φωτιά, ρίχνουμε τον άνιθο, αλάτι και πιπέρι και τον χυμό λεμονιού.