Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

"Λαττάκια:το ένα μετά το άλλο χωριό και τα υψώματα περνάνε στον συριακό στρατό"

O συριακός αραβικός στρατός SAA σε συντονισμό με τις Μονάδες Εθνικής Άμυνας επανέκτησε τον έλεγχο των 2 χωριών Kindeissieh και Sukariah, (Qabqalieh), των υψωμάτων που τα περιβάλουν και των οερινών όγκων Khanadiq, Kindeissieh, Kezbar και Sendian, στα βόρεια περίχωρα της Λαττάκεια σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.
Ο στρατός ομοίως ανέκτησε τον έλεγχο των 2 κοιλάδων Ras Ghazal και Ras al-Kabir, στα ΒΑ περίχωρα της Λαττάκεια.Σύμφωνα με την ίδια πηγή οι μονάδες του στρατού απενεργοποίησαν εκρηκτικούς μηχανισμούς με τους οποίους οι τρομοκράτες είχαν παγιδεύσει τις περιοχές.


Τοπικές πηγές δήλωσαν στο SANA ότι οι επεμβάσεις που πραγματοποίησε ο στρατός κατά τη διάρκεια των τελευταίων 24 ωρών επικεντρώθηκαν στα κρησφύγετα των τρομοκρατών της ”’Jaish al-Fatah”,  μέσα στο χωριό Kafar Sajneh και το όρος Arba’yne, στα νότια περίχωρα του Idleb.

Οι πηγές υπογράμμισαν ότι πολυάριθμοι τρομοκράτες εκ των οποίων ο Τούρκος Abou Ayoub Ansari, και 2 σαουδάραβες Wael Hamad και Ghaleb Husseini, σκοτώθηκαν σε αυτές τις επιχειρήσεις. IRIB- 17.1.16


Πηγή:
dimpenews.com/ΕΛΛΑΝΙΑ ΠΥΛΗ

Ετικέτες ,