Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Όχι δάκρυα για την Κολωνία

Παρατήρησα ότι η πλειοψηφία των ατόμων που συμμετείχαν σε εκδηλώσεις του τύπου “Welcome Refugees” στις χώρες της Δύσης ήταν γυναίκες. Επίσης στις διάφορες ΜΚΟ και λοιπές κινήσεις «αλληλεγγύης» (συμπεριλαμβανομένων των θρησκευτικών) πρωτοστατούν γυναίκες. Η αλήθεια είναι ότι οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και ευάλωτες σε θέματα «ανθρωπιάς» ή καλύτερα «επίδειξης ανθρωπισμού». Και ίσως πιο ευάλωτες στην προπαγάνδα. Γενικότερα το όλο αμόκ «ανθρωπισμού» των ημερών μας, θεωρώ ότι δεν αποτελεί τίποτα άλλο παρά ένα υποκατάστατο ηθικής σε έναν απογυμνωμένο από ηθικές αξίες μετα-χριστιανικό δυτικό κόσμο. Στον δυτικό κόσμο εντάσσω και την σύγχρονη Ελλάδα. Αφού με την καρδιά τους ενσυνείδητα, με τις επιλογές τους στην προσωπική τους ζωή, καθώς και με την ψήφο τους όταν χρειάστηκε, υποστήριξαν το ξεθεμελίωμα της παραδοσιακής κοινωνίας, την ηθική και πνευματική απονεύρωση του σύγχρονου ανθρώπου και την αποθέωση του ατομισμού, πρωτοστατώντας σε κινήσεις που προώθησαν την ανατροπή των «παραδοσιακών αντιλήψεων», τον αποχριστιανισμό, την εκκοσμίκευση και τον μοντερνισμό (νεωτερικότητα εναντίον παράδοσης), την «ισότητα» (= εξισωτισμός), την κατάργηση της «πατριαρχίας», τον φεμινισμό, την εν ψυχρώ δολοφονία αδύναμων ανθρώπων (αμβλώσεις), την παρακμή και τον εκφυλισμό, την σεξουαλικοποίηση των παιδιών, την διάλυση και εν τέλει τον αφανισμό της οικογένειας (διαζύγια, επαγγελματική καριέρα εις βάρος της οικογένειας, απροθυμία για απόκτηση τέκνων, θερμή υποστήριξη στα «δικαιώματα» των ομοφυλοφίλων και στον «γάμο» ομοφυλοφίλων), την διάλυση του εθνικού και κοινωνικού ιστού και την μετατροπή των εθνικά και εν πολλοίς θρησκευτικά ομοιογενών κοινωνιών σε πολυφυλετικές πολυθρησκευτικές ζούγκλες («Ναι στην Διαφορετικότητα», “No to Racism”, “Refugees Welcome” και λοιπά), οι σύγχρονοι άνθρωποι και ειδικότερα οι γυναίκες, βιώνοντας ένα εσωτερικό κενό και παρατηρώντας το σκοτάδι να απλώνεται γύρω τους, και αδυνατώντας να ομολογήσουν το σφάλμα τους και να γυρίσουν πίσω, ένιωσαν την ανάγκη να βρουν νέες «αξίες» και να αποδείξουν στους εαυτούς τους ότι τελικά είναι «καλοί άνθρωποι». Το μόνο που τους έμεινε είναι ο «ανθρωπισμός». Ο οποίος είναι της «μόδας», υπερβολικά διαφημιζόμενος και συχνά επιδοτούμενος. Έλα τώρα όμως που βλέπουν τον ουτοπικό τους «ανθρωπιστικό» παράδεισο να «μπάζει από παντού». Να κλάψουμε;  
Μετά τις σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμούς που δέχτηκαν νεαρές γυναίκες στην Κολωνία από 1.000 μουσουλμάνους «πρόσφυγες» την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, υποτίθεται ότι όλοι μας πρέπει να αισθανόμαστε οίκτο και οργή. Φυσικά, η οργή μας αυτή θα πρέπει να εκφραστεί με «σωστό» τρόπο, στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, χωρίς να μας ξεφύγει ίχνος λέξεως ή αισθήματος που θα παραπέμπει στον αποτρόπαιο «ρατσισμό».
Το ότι την ίδια βραδιά, ο γοτθικού ρυθμού μεγαλειώδης καθεδρικός ναός της Κολωνίας αφιερωμένος στον Άγιο Πέτρο και την Παρθένο Μαρία, με ιερή καθολική λειψανοθήκη του 13ου αιώνα, δέχτηκε με μανία από τον μουσουλμανικό όχλο πυροτεχνήματα, είναι κάτι που δεν συγκινεί, ούτε ενδιαφέρει την κοσμική νεωτερικότητα. Γίνεται προσπάθεια το όλο θέμα να προβληθεί ως θέμα που απλά έχει σχέση με τα «δικαιώματα των γυναικών».
Η μόνη δυνατότητα αντίδρασης είναι να θρηνούμε για το ότι οι δυτικές γυναίκες δεν είναι πλέον σε θέση να περπατούν στα κέντρα των δυτικών πόλεων τη νύχτα μόνες και ντυμένες (;) όπως θέλουν. Και ότι κάτι πρέπει να γίνει γι’ αυτό. Από τους άνδρες, φυσικά. Αλλά στα «καθώς πρέπει» πολιτικά ορθά πλαίσια
Το προηγούμενο Σάββατο περίπου 1.000 άτομα (!) αντρικού φύλου στο Άμστερνταμ έκαναν «χαρωπή» διαμαρτυρία ντυμένα με μίνι φούστες «ως ένδειξη αλληλεγγύης στις γυναίκες». (Νομίζω ότι θα είχε μεγαλύτερη επιτυχία αν την έκαναν βράδυ σε περιοχές που ζουν μουσουλμάνοι μετανάστες).
Το ζήτημα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία των γυναικών στην Δύση είναι μολυσμένη διανοητικά από το μηδενιστικό δόγμα της νεωτερικής ιερατικής κάστας. Τους είπαν ότι θα μπορούσαν να τα έχουν όλα, να τα κάνουν όλα και χωρίς να υπάρχουν συνέπειες. Οι συνέπειες της νεωτερικότητας είναι εδώ τώρα.
Στην Αμερική, ο Ομπάμα τράβηξε πάνω από το 70 τοις εκατό των ψήφων των ανύπαντρων γυναικών. Το σχέδιο είναι το ίδιο στην Ευρώπη. Αναρωτιέται κανείς πόσες από αυτές τις γυναίκες που δέχτηκαν επιθέσεις στην Κολωνία, έλαβαν μέρος σε διαδηλώσεις τύπου “Refugees Welcome” και προέβηκαν σε δηλώσεις «ανθρωπιάς» και «αντιρατσισμού» στα social media. Οι σύγχρονες νεαρές γυναίκες, είναι αποσυνδεδεμένες από το φυσικό τους ρόλο ως σύζυγοι και μητέρες, ψηφίζουν συνήθως αριστερά, και ιδού το αποτέλεσμα: όχλοι βάρβαρων πλιατσικολόγων να σέρνονται πάνω από ένα άγονο και σάπιο πολιτισμό που ξεψυχάει.
Ακόμα και τώρα, με περιπλανώμενες συμμορίες βιαστών μεταναστών να λεηλατούν τις ευρωπαϊκές πόλεις χωρίς τιμωρία, οι γυναίκες είναι ανένδοτες ότι δεν θα πρέπει να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους. Έχει γίνει πλέον μια ‘ιερή αγελάδα’ της σύγχρονης Δύσης το ότι οι γυναίκες θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνουν ό, τι θέλουν και να ζουν χωρίς οποιεσδήποτε συνέπειες. Να ντύνονται όπως θέλουν και να περπατάνε στα πολυπολιτιστικά κέντρα των πόλεων και ταυτόχρονα όλοι εμείς να πρέπει να καλοδεχόμαστε όλες τις πρωτόγονες φυλές του κόσμου. Δεν μπορείς να απολαμβάνεις αυτές τις συγκρουόμενες ιδεολογίες ταυτόχρονα χωρίς σοβαρές συνέπειες. Όταν τα πρωτοείπαμε αυτά μας είπαν «φασίστες».
Ακόμα και τώρα, με τη σήψη της νεωτερικότητας να είναι εμφανής σε όλους όσους μπορούν να δουν, υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που αμετανόητοι συνεχίζουν τα ίδια παραμύθια. Στο φως των επιθέσεων στην Κολωνία, τα λίμπεραλ media στην Δύση, εξύμνησαν τις δηλώσεις κάποιου Musa Okwonga, ενός Νιγηριανού «ποιητή» που ζει στη Γερμανία, και ο οποίος ζήτησε από τους Ευρωπαίους άνδρες να υποστηρίξουν τις γυναίκες στις όποιες επιλογές τους και ότι τελικά, είναι θέμα «σεξισμού» και «μισογυνισμού» (αυτό που έγινε) και ότι τέλος πάντων θα πρέπει να αποφύγουν να σκεφθούν ότι το έγκλημα στην Κολωνία έχει να κάνει με το θέμα της «φυλής» (φευ!).
Μπορεί σε ορισμένους να ακούγονται όλα αυτά σαν «μίσος» κατά των γυναικών. Δεν είναι. Είναι θλίψη, για το πόσες πολλές Ευρωπαίες γυναίκες εύκολα ξεγελάστηκαν και απέρριψαν την φύση τους. Δεν είναι μίσος για τις γυναίκες, αλλά για τη νεωτερικότητα και για αυτό που έχει κάνει στις γυναίκες μας. Οι γυναίκες αρχίζουν να συνειδητοποιούν με τραγικό τρόπο ότι, ενώ το γυναικείο φύλο τους παρέχει κάποια ιδιότητα «θύματος», το γυναικείο φύλο μαζί το λευκό χρώμα του δέρματός τους, σημαίνει ότι θα πρέπει πάντα να βρίσκονται κάτω από τους «πρόσφυγες» στο καθεστώς θυμάτων – τοτέμ του συστήματος.
Η νεωτερικότητα έπεισε τις γυναίκες ότι η πατριαρχία τις σκλαβώνει και τις καταπιέζει. Απαλλαγμένες από τα υποτιθέμενα δεσμά του γάμου και της γονιμότητας έχουν επιβαρυνθεί με χρέη και καταναλωτική μανία, ζώντας με επιπολαιότητα, προκειμένου έτσι να αποσπαστεί η προσοχή τους από το ρόλο τους στα ευρωπαϊκά γκουλάγκ και τώρα δεν είναι ασφαλείς ούτε να περπατήσουν στους δρόμους της πόλης που ζουν. 
Βιασμοί; Μουσουλμάνοι; "Γκέγκεν σεξίσμους και γκέγκεν ρατσίσμους". Προπάντως "γκέγκεν ρατσίσμους"...
Η πατριαρχία τις προστάτευε και τις σεβόταν ως φορείς της επόμενης γενιάς. Η νεωτερικότητα τις βλέπει ως οικονομικές μονάδες. Για την πατριαρχία υπάρχουν σύζυγοι και μητέρες που είναι απαραίτητες σε ένα έθνος. Για τη νεωτερικότητα υπάρχουν οικονομικές μονάδες που είναι εναλλάξιμες, αναλώσιμες και τελικά, μιας χρήσης. Και τώρα παραδίδονται στις διαθέσεις της νέας γενιάς «Γερμανών», από μια εχθρική κυβέρνηση, η οποία δεν τις έχει πλέον ανάγκη, ούτε την ικανότητα ή και την επιθυμία να τις προστατεύσει. Η αέναη επανάσταση του αριστερισμού τις άφησε πίσω, προκειμένου να βρει αγωνιωδώς ακόμα πιο τρανταχτά «θύματα».
Ενώ εμείς κοιμόμαστε ένας εσκεμμένα μπερδεμένος λαβύρινθος έχει δημιουργηθεί γύρω μας. Ένας λαβύρινθος γεμάτος με ψευδή μονοπάτια και αδιέξοδα. Πώς να τον αποφύγει κανείς; Στρίψτε «αριστερά» για τα δικαιώματα των γυναικών. Στρίψτε «δεξιά» για ένα αστυνομικό κράτος που θα μας "προστατεύει". Ή απλά μην κάνετε τίποτα, αδιαφορήστε, γλεντήστε, πηγαίνετε με πόρνες και απολαύστε την παρακμή μέχρι το αστέρι του δυτικού πολιτισμού να δύσει για πάντα. Πάντως κανένα από αυτά τα μονοπάτια δεν θα μας ελευθερώσει από το κακό.
Ο δρόμος για να βγούμε έξω από το λαβύρινθο δεν είναι να συναινέσουμε είτε με τους βαρβάρους είτε με τις επιπόλαιες απαιτήσεις των υπνωτισμένων από τη νεωτερικότητα γυναικών. Καλύτερα να επιχειρήσουμε να εγκαταλείψουμε τις γυναίκες στον κόσμο τους. Φαντάζει σκληρό; Μπορεί. Αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε τη μεγάλη ευκαιρία που έχουμε να οδηγήσουμε τα έθνη μας στην απόρριψη της νεωτερικότητας και του ψεύτικου δίπολου «λύσεων» που τους προβάλλεται. Η λύση μπορεί να βρεθεί από τους άντρες, αλλά θα υπάρχουν όροι. Θα πρέπει ο καθένας να πάρει μία θέση. Δεν σου αρέσει, πήγαινε να ζήσεις στα γκέτο. Υποταχθείτε στο Θεό και την Αλήθεια και κερδίστε την Ζωή. Υποταχθείτε στη νεωτερικότητα και κερδίστε βιασμούς.
Η εκδίκηση του Morrison για την "Prima Nocte" (Για όσους ξέρουν από "Braveheart")
Ακούσαμε για Γερμανούς χούλιγκαν και συμμορίες ανδρών που οργανώνονται και κατεβαίνουν στις πόλεις για να εκδικηθούν για τις γυναίκες τους. Πρόκειται για ένα αρχαίο, φυσικό ανδρικό ένστικτο υπεράσπισης της τιμής μιας παρθένας κόρης, αλλά το ερώτημα είναι: υπάρχει τιμή στα περισσότερα κορίτσια του σύγχρονου κόσμου; Πρέπει να διώξουμε τον εισβολέα από την γη των προγόνων μας, αλλά αυτό δεν θα πρέπει να γίνει στο όνομα των «δικαιωμάτων των γυναικών», τουλάχιστον όχι με τη σύγχρονη έννοια.
Ο Ευρωπαίος άντρας μαχητής αγωνίστηκε και πέθανε στο πεδίο της μάχης παντού για τον Θεό, τον Βασιλιά και την Πατρίδα του. Πέθανε υπέρ «βωμών και εστιών». Πόσο ντροπή θα ήταν να αγωνιστεί στο όνομα της διατήρησης της άμβλωσης, του ελέγχου των γεννήσεων και της τοποθέτησης ακόμα περισσότερων γυναικών σε εργασιακούς χώρους;
Μια εθνικο-λαϊκή εξέγερση, που ξεκινά με μικρά στελέχη, αδελφότητες και συλλογικότητες αμείλικτων και αποφασισμένων ανδρών, είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο, μεγαλύτερο από ό, τι μια απλή μικροαστική αντίδραση «οργής» εναντίον μεταναστών. Η φωτιά πρέπει να καταπιεί εκείνους που τους προσκάλεσαν εδώ, εκείνους που επωφελήθηκαν από τη στέγαση τους, εκείνους που δαιμονοποίησαν κάθε αντίδραση, που είπαν τόσα ψέματα για να κρύψουν την αλήθεια από το λαό, αυτούς που παραπλάνησαν τις γυναίκες μας να αποδεχτούν την νεωτερικότητα και να απορρίψουν την παράδοση.
Η Μέρκελ, αλλά και όλο το υπόλοιπο συνάφι των προδοτών πολιτικών (και των φερέφωνων δημοσιογράφων) θα πρέπει να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Το τέλος του Τσαουσέσκου το θυμάται κανείς;
Πηγή έμπνευσης αυτού του άρθρου ήταν το “Sympathy for the Devil in Cologne”, του Iron Legion, το οποίο τροποποιήθηκε αρκετά.
ΥΓ: Όταν ένας αστυνομικός του Τορόντο, ο Michael Sanguinetti, ζήτησε οι γυναίκες να μην ντύνονται σαν "sluts" (τσούλες), αμέσως ξέσπασε «οργή» εναντίον του με εκατοντάδες φεμινιστικές διαμαρτυρίες σε όλο τον κόσμο (φωτο). Ο Sanguinetti είναι ένας απλός αστυνομικός και βέβαια άντρας. Δεν είναι ο δήμαρχος μιας από της μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες πόλεις της Γερμανίας. Όπως η κυρία Henriette Reker, δήμαρχος της Κολωνίας και αριστερή που συμβούλεψε τις γυναίκες να «προσέχουν την συμπεριφορά τους» για να μην βιαστούν από τις ορδές των βαρβάρων. Η Reker μπορεί να λέει ό,τι θέλει χωρίς αντιδράσεις «οργής», γιατί είναι γυναίκα και αριστερή, ενώ επίσης οι δράστες είναι «μειονότητες» και, ως εκ τούτου προστατευόμενο είδος.
ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Ετικέτες ,