Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2016

Wob hairstyle: Έτσι κάνουν τα μαλλιά τους οι celebrities σήμερα!

Δεν είναι ούτε ombre ούτε sombre ούτε τίποτα από αυτά που έχεις στο μυαλό σου. Η νέα τάση στα μαλλιά ονομάζεται wob και έχει ξετρελάνει όλες τις celebrities αυτό το χειμώνα.

Πιο συγκεκριμένα wob είναι τo μακρύ καρέ- ασύμμετρο ή κανονικό- το οποίο δεν είναι τόσο «αυστηρό» όσο νομίζεις. Με λίγα λόγια το wob hairstyle είναι το μακρύ καρέ με ανάλαφρες μπούκλες –δηλαδή wavy hair. Παραπέμπει λίγο σε χτένισμα δεκαετίας του ’80, δες retro hair, ενώ το έντονο κόκκινο κραγιόν ταιριάζει πολύ με το συγκεκριμένο χτένισμα!
Δες τις celebrities που έκαναν το wob look αυτό το χειμώνα και δοκίμασε και εσύ το χτένισμα του χειμώνα!
τειλ-682x1024
Η Taylor Swift είναι ίσως η μοναδική celebrity που αγαπάει το wob εδώ και πολύ καιρό. Η ίδια το προτιμάει με κόκκινο κραγιόν ενώ οι ανταύγειες δεν λείπουν από το συγκεκριμένο χτένισμα!
 ςοβ-711x1024
Παρά το ότι έχει μεγάλο κρανίο, η Jennifer Lorenz προτίμησε το συγκεκριμένο χτένισμα το οποίο της έδωσε ένα πιο chic αέρα στην εμφάνισή της!
 nm
Επιλέγοντας nude αποχρώσεις στο μακιγιάζ, η Scarlett Johanson έκανε ανάλαφρες μπούκλες, τις οποίες μπορείς να πετύχεις πολύ εύκολα κάνοντας μόνο μία απλή πλεξούδα!
 gk
Αν έχεις πυκνό μαλλί και δεν θέλεις να το κόψεις πολύ, η Ciara σου δίνει την λύση! Μην προσπαθήσεις να κάνεις φορμαρισμένες μπούκλες, αφού όπως βλέπεις το πιο freestyle έχει τη χάρη του!
βε-837x1024
Μπορεί να τα έκοψε λίγο παραπάνω η Beyonce αλλά δεν φοβήθηκε τις μπούκλες, οι οποίες κάνουν το μήκος των μαλλιών της ακόμη πιο κοντό. Οι bronze αποχρώσεις στο make up σου είναι μία καλή επιλογή αν θέλεις να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου!


Ετικέτες ,