Καλαμαράκια γεμιστά
Για το γεμιστό καλαμάρι:
8 μεγάλα καλαμάρια
½ κιλό Κρητική γραβιέρα
2 πιπεριές ψιλοκομμένες
1 νεροπότηρο τοματάκι κονκασέ
Μπούκοβο
Ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Γεμίζετε τα καλαμάρια με γραβιέρα, που έχετε πρώτα τρίψει στο χονδρό του τρίφτη και έχετε ανακατέψει με την πράσινη πιπεριά.
Σ’ένα ταψί στρώνετε το τοματάκι κι από πάνω απλώνετε τα γεμιστά καλαμάρια.
Περιχύνετε με ελαιόλαδο και πασπαλίζετε με μπούκοβο.
Ψήνετε σε μέτριο φούρνο μέχρι να μαλακώσουν τα καλαμάρια.
<< Αρχική σελίδα