Πέμπτη 17 Μαρτίου 2016

Οι τσάντες για άνοιξη και καλοκαίρι 2016

Οι τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 καλύπτουν και τις πιο απαιτητικές γυναίκες! Σχέδια κλασικά με μοντέρνες πινελιές αλλά και τελείως πρωτότυπα σχέδια
έρχονται για να μας δείξουν πώς η τσάντα μπορεί να γίνει ένα αναπόσπαστο κομμάτι μιας ελκυστικής και κομψής εμφάνισης.
Δείτε παρακάτω προτάσεις εντυπωσιακές, πρακτικές, σέξι και πάντα θηλυκές για να προκαλέσετε τον θαυμασμό σε κάθε σας εμφάνιση αφού η τσάντα μας είναι αυτή που απογειώνει το στυλ μας!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

1.   Τσάντες – Σχήμα ζώου
Οι τσάντες ε σχήμα ζώου ολοκληρώνουν έναν παιχνιδιάρικο στυλ ή κάνουν την διαφορά σε ένα πιο αυστηρό. Στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα απολαύσουμε τις τσάντες σε σχήμα ζώου και θα μας προσφέρουν αυτό το κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο χωρίς υπερβολές. Δεν αφορά μόνο γυναίκες με συγκεκριμένο τύπο αλλά μπορεί άνετα να προσαρμοστεί ως ένα μοναδικό αξεσουάρ σε πολλές και διαφορετικές εμφανίσεις. Σε διάφορα χρώματα οι τσάντες με σχήμα ζώου πληρούν τις προδιαγραφές για να αγαπηθούν από πολλές γυναίκες με μοντέρνα διάθεση!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

2.   Τσάντες για φάγωμα
Κάποιες φορές ένα και μόνο αξεσουάρ αρκεί για να ξεχωρίσουμε! Κάτι τέτοιο συμβαίνει και με τις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 σε σχήμα γλυκού, τούρτας και οτιδήποτε άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Τσάντες έτοιμες για φάγωμα θα μας ενθουσιάσουν με τις εκπληκτικές λεπτομέρειες που μόνο τις κλασικές τσάντες που έχουμε συνηθίσει δεν θυμίζουν. Θα γίνει εύκολα το μοναδικό αξεσουάρ που χρειάζεστε!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

3.   Τσάντες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα
Στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα βρούμε τσάντες εμπνευσμένες από την καθημερινότητα οι οποίες σε καμιά περίπτωση δεν περνάνε απαρατήρητες! Θέλετε να αποκτήσετε μία τσάντα που θα αφήσει εποχή με το στυλ της, τα χρώματα και την πρωτοτυπία; Δεν χρειάζεται να το σκέφτεστε πια αφού η μόδα στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 προτείνει τσάντα φωτογραφική μηχανή, τσάντα πλυντήριο, τσάντα απορρυπαντικό πλυντηρίου, τσάντα φούρνος και πολλά ακόμη πρωτότυπα σχέδια που ποτέ δεν περιμέναμε να δούμε σε τσάντες. Μοναδικά και απλά υπέροχα, κερδίζουν τις εντυπώσεις και μας χαρίζουν έναν άλλον αέρα στο στυλ αλλά και μία πιο επαναστατική διάθεση που απέχει πολύ από ότι κλασικό είχαμε συνηθίσει!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

4.   Τσάντες πρόσωπα
Τα χαριτωμένα πρόσωπα στις τσάντες χαρίζουν μία εύθυμη διάθεση και ένα πιο νεανικό στυλ. Θα μπορούμε άνετα να τις κρατήσουμε όλη μέρα αλλά και να τις συνδυάσουμε με την βραδινή μας εμφάνιση αν θέλουμε να σπάσουμε την μονοτονία. Με καταπληκτικά χρώματα, οι φατσούλες στις τσάντες προσφέρουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο που δύσκολα θα καταφέρουμε να αντισταθούμε. Για γυναίκες που τους αρέσει να διαφέρουν από το σύνολο φαίνεται πως οι τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 προσφέρει πρωτότυπες ιδέες αλλά και άκρως θηλυκές.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

5.   Τσάντες με κρόσσια
Ένα στυλ από τα παλιά εμφανίζεται και πάλι αλλά προσαρμοσμένο στην εποχή! Οι τσάντες με τα κρόσσια συνδυάζονται άψογα με κάθε τύπο γυναίκας. Είτε επιμένετε σε ένα πιο κλασική και αυστηρή εικόνα είτε επιθυμείτε να εντυπωσιάσετε με την μοντέρνα εμφάνισή σας, οι τσάντες με τα κρόσσια έρχονται για να σας δώσουν την λύση.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

6.   Τσαντάκια προσαρμοσμένα στην ζώνη
Μικρά και χαριτωμένα τσαντάκια στην μέση δείχνουν να συνδυάζουν την άνεση με την κομψότητα. Σε διάφορα σχέδια και χρώματα α μικρά τσαντάκια που προσαρμόζονται στην μέση θα σας φανούν ιδιαίτερα πρακτικά! Η άνεση και η εμφάνιση φαίνεται πως είναι το Α και το Ω και στις τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016. Δίνουν τύπο και η μόδα τα συστήνει ανεπιφύλακτα στις γυναίκες που ψάχνουν κάτι διακριτικό αλλά και μοντέρνο σε κάθε τους έξοδο.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

7.   Boxy τσάντες
Οι boxy τσάντες ουσιαστικά θυμίζουν μικρά βαλιτσάκια και είναι αρκετά όμορφα και πρωτότυπα. Τα χρώματα, τα σχέδια αλλά και η ποιότητα είναι αρμονικά δεμένα μεταξύ τους για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Οι boxy τσάντες προσφέρουν κομψότητα στη εμφάνιση μας και μπορούμε να τις κρατήσουμε σε οποιαδήποτε ώρα. Γυναίκες που θα προτιμήσουν τις boxy τσάντες φαίνεται να έχουν μία σταθερότητα στην εικόνα τους και τους αρέσει το δυναμικό, αυστηρό αλλά και απόλυτα θηλυκό ύφος που προσφέρουν.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

8.   Τσάντες σε ημικύκλιο
Οι τσάντες σε ημικύκλιο συνεχίζουν να είναι στην μόδα και έρχονται σε αντίθεση με τις boxy τσάντες με τις αυστηρές γωνίες. Οι τσάντες σε ημικύκλιο φαίνονται τόσο κλασικές όσο και μοντέρνες ανάλογα με το υπόλοιπο στυλ μας. μπορούμε να πούμε πως είναι από τις τσάντες που σου παρέχουν σιγουριά ως προς το αποτέλεσμα και δεν χρειάζεται να φέρει κάτι ιδιαίτερο και πρωτότυπο αφού το σχήμα τους αρκεί για να μετατραπεί σε ένα πολύτιμο αξεσουάρ.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

9.   Το ασημί στις τσάντες
Φανταχτερό ασημί στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 και ετοιμαστείτε να απολαύσετε ένα διαφορετικό στυλ αφού θα δούμε πως το ασημί μπορεί να σταθεί τόσο σε μία πολύ καλή εμφάνιση όσο και σε μία πιο καθημερινή δίνοντας ένα ροκ ύφος στο σύνολο. Το ασημί κάνει αισθητή την παρουσία του και στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 για να εντυπωσιάσει. Μπορείτε να την κρατήσετε άνετα σε μία βραδινή έξοδο αλλά χρειάζεται προσοχή στα υπόλοιπα αξεσουάρ ώστε να μην παραφορτωθεί! Φαίνεται όμως πως μπορείτε να το ταιριάξετε όμορφα δημιουργώντας ένα διαφορετικό στυλ και απλά με το τζιν σας.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

10.   Τσάντα με αλυσίδα
Στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 η αλυσίδα ως λουρί της τσάντας συνεχίζει να σπάει την μονοτονία ακόμα και αν πρόκειται για ένα κλασικό στυλ! Θα την δούμε προσαρμοσμένη όχι μόνο σε προχωρημένα και μοδάτα σχέδια αλλά και σε κλασικές τσάντες τις οποίες μετατρέπει αυτόματα σε μοντέρνες αλλά και νεανικές.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

11.   Τσάντες στο χέρι
Για πολλές γυναίκες οι τσάντες στο χέρι φαίνεται να είναι προέκταση του χεριού τους και η αλήθεια είναι πως προσφέρουν ένα κομψό και απόλυτα θηλυκό στυλ! Οι μετρ του είδους το γνωρίζουν πολύ καλά γι’ αυτό και μας τις προτείνουν στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016. Τσάντες σχετικά μικρές και με κοντό λουράκι δείχνουν απλά υπέροχες στα χέρια μας αναδεικνύοντας εκτός από την θηλυκότητα και τον δυναμισμό μας. πολλές φορές η τσάντα στο χέρι προσδίδει κύρος και, ανάλογα με την υπόλοιπη εμφάνιση μας, αυστηρότητα.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

12.   Μεγάλες αλλά κομψές
Σε μια γυναικεία τσάντα λέγεται πως μπορεί κανείς να βρει τα πάντα! Η αλήθεια είναι πως χρειαζόμαστε αρκετά πράγματα για να νιώσουμε ασφάλεια την στιγμή που θα βγούμε από το σπίτι κι έτσι μετατρέπουμε την τσάντα μας σε βαλιτσάκι. Δεν χρειάζεται πια να στριμώχνετε τα <<απαραίτητα>> σε ένα μικρό τσαντάκι ή να αφήνετε κάτι πίσω. Μεγάλες αλλά κομψές τσάντες θα σας βοηθήσουν να έχετε πάντα μαζί σας αυτά που θέλετε αλλά και να μην χάνετε το στυλ σας! Οι μεγάλες τσάντες  όμως θα δούμε πως εκτός από ένα απόλυτα πρακτικό αξεσουάρ, είναι και άποψη.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

13.   Φούντες, κρόσσια, ψάθα
Κρόσσια, φούντες αλλά και ψάθα στις τσάντες συστήνονται ανεπιφύλακτα από την μόδα στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016. Δερμάτινες φούντες δεξιά και αριστερά, κρόσσια που ξεκινούν από το φερμουάρ και καλύπτουν την τσάντα ή κρέμονται από αυτήν προσφέρουν μία όμορφη εικόνα και κίνηση. Οι ψάθινες τσάντες πάλι μας γυρνάνε πίσω και μας θυμίζουν πως τα όμορφα κομμάτια της μόδας ξανακάνουν την εμφάνισή τους. Συνήθως είναι μονόχρωμες και οπότε το στυλ της τσάντας είναι αυτό που τραβάει τα βλέμματα.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

14.   Διπλωμένες τσάντες και φάκελος
Στις τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα δούμε τσάντες φάκελο αλλά και τσάντες που διπλώνουν. Σε διάφορα χρώματα και σχέδια γίνονται άνετα η καθημερινή τσάντα κάθε γυναίκας. Οι τσάντες σε στυλ φακέλου έχουν ήδη κερδίσει πολλές γυναίκες αλλά οι διπλωμένες τσάντες έρχονται για να πρωτοτυπήσουν!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

15.   Γούνινες τσάντες
Αν είστε κι εσείς από τις γυναίκες που λατρεύουν την αίσθηση του γούνινου αλλά και το σικάτο στυλ που προσφέρουν θα τις δείτε και στις τάσεις μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2016. Αν και οτιδήποτε γούνινο μας παραπέμπει σε χειμώνα, οι ειδικοί φαίνεται να έχουν διαφορετική άποψη και το ταιριάζουν όμορφα στην ανοιξιάτικη διάθεσή μας. Ποιος είπε πως ένα γούνινο αξεσουάρ όπως η τσάντα έχει εποχή; Αναθεωρήστε τις απόψεις και κρατήστε την άφοβα ακόμα και τις πιο ζεστές μέρες.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρ

 
16.   Δέρμα φιδιού και αλιγάτορα
Τσάντες διαχρονικές από δέρμα φιδιού και αλιγάτορα συναντάμε και στις τάσεις μόδας στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016. Με κάποιες μικρές λεπτομέρειες συνδυάζουν το κλασικό στυλ τους με την μοντέρνα διάθεση. Μπορεί να μην είναι κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί αλλά για πολλές γυναίκες είναι οι τσάντες που δεν θα ήθελαν να αποχωριστούν.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

17.   Τσάντες με κοντό λουρί
Κοντό και σταθερό λουρί στις τσάντες τις κάνει να δείχνουν σικάτες και απόλυτα θηλυκές. Κρατήστε την στο χέρι σας και νιώστε την ασφάλεια που σας προσφέρει! Μπορείτε να την κρατήσετε άνετα από το πρωί ως το βράδυ.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

18.   Τσάντες με λουρί στην μέση
Αφού λοιπόν είδαμε κοντό λουράκι στις τσάντες αλλά και μακρύ λουρί για τον ώμο τώρα στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 θα δούμε λουράκια που βρίσκονται στην μέση της τσάντας. Αρκετά πρωτότυπο που μας παραπέμπει σε πουγκί δημιουργεί μια τελείως διαφορετική εικόνα στην τσάντα μας. μοντέρνο και πρωτοποριακό σχέδιο για την τσάντα στο χέρι. Άλλωστε πάντα περιμένουμε από την μόδα μια μικρή λεπτομέρεια που θα κάνει την διαφορά.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

19.   Κομψά και μικρά τσαντάκια
Δεν είναι λίγες γυναίκες που προτιμούν να κρατήσουν ένα μικρό τσαντάκι στο χέρι το οποίο ιδιαίτερα σε επίσημες εμφανίσεις θεωρείται κάτι αρκετά κομψό και απελευθερώνει την θηλυκότητά μας. Επίσης πολύ συχνά το μικρό τσαντάκι το οποίο κρατάμε στο χέρι μας κάνει να έχουμε καλύτερη κίνηση χωρίς αμηχανία. Για πολλές από εμάς το τσαντάκι στο χέρι γίνεται ένα πολύτιμο αξεσουάρ ειδικά όταν επιθυμούμε να τραβήξουμε τα βλέμματα σε μία βραδινή έξοδο. Σκεφτείτε πόσες φορές από αμηχανία δεν αγγίξατε με το χέρι σας την τσάντα σας; Για αυτές τις περιπτώσεις λοιπόν και για ένα άκρως θηλυκό και σέξυ στυλ τα κομψά και μικρά τσαντάκια στο χέρι δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τάσεις μόδας άνοιξη καλοκαίρι 2016!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

20.   Ιδιαίτερα μεγάλες τσάντες
Τσάντες σε αρκετά μεγαλύτερο μέγεθος από ότι έχουμε συνηθίσει έρχονται για να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές. Μπορούμε να πούμε πως οι συγκεκριμένες τσάντες είναι ικανές να τραβήξουν τα βλέμματα από οποιοδήποτε αξεσουάρ επάνω μας!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

21.   Τσάντες με γεωμετρικά σχέδια
Τσάντες με γεωμετρικά σχέδια σε διάφορα χρώματα αλλά και με έντονες αντιθέσεις μπορούν να ταιριάξουν άψογα σε κάθε τύπο γυναίκας και με οποιοδήποτε στυλ και αν ακολουθούμε στο ντύσιμό μας. Μπορούν άνετα να ολοκληρώσουν μία όμορφη και κομψή εμφάνιση.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

22.   Διπλές τσάντες
Κάτι πρωτότυπο που συναντάμε στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 είναι οι διπλές τσάντες! Θα δούμε μικρά τσαντάκια προσαρμοσμένα σε μία μεγαλύτερη τσάντα αλλά και δυο τσάντες στο ίδιο μέγεθος. Αρκετά εντυπωσιακό, σε όμορφα σχέδια και χρώματα θα φαίνεται σαν να κουβαλάμε δυο τσάντες μαζί.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

23.   Τσάντα ίδια με τα ρούχα
Μετά από τα γυαλιά ηλίου άνοιξη καλοκαίρι 2016 που βλέπουμε πως μπορούμε να τα συνδυάσουμε τέλεια με τα ρούχα μας, βλέπουμε και τις τσάντες που δεν τις συνδυάζουμε απλά αλλά τις ταυτίζουμε με τα ρούχα μας! θα συναντήσουμε ένα διαφορετικό στυλ που έρχεται σε απόλυτη αρμονία με το υπόλοιπο σύνολό μας!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

24.   Τσάντες – Απόλυτο λευκό
Οι τσάντες σε απόλυτο λευκό φαίνεται να είναι πρώτες στις προτιμήσεις των γυναικών ιδιαίτερα όταν μαζί με τον καιρό φτιάχνει και η διάθεσή μας. Για ακόμη μια χρονιά η μόδα συστήνει ανεπιφύλακτα τις τσάντες σε απόλυτο λευκό που συνδυάζετε άνετα με οποιαδήποτε εμφάνισή μας.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

25.   Διάφανες τσάντες
Τις έχουμε δει άπειρες φορές στην παραλία αλλά ήρθε ο καιρός να τις εντάξουμε στην καθημερινότητά μας. Οι διάφανες τσάντες έρχονται με μία μικρή παραλλαγή για να δώσουν ένα διαφορετικό ύφος στην καθημερινή μας εμφάνιση! Την διαφορά θα κάνει η πρωτότυπη τσάντα που αρχικά δείχνει κλασική αλλά έχει ένα έξτρα διάφανο κομμάτι στο οποίο μπορείτε επίσης να βάλετε κάποια πράγματα.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

26.   Τσάντες 2 σε 1
Η μόδα στις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 έχει φροντίσει και για τις αναποφάσιστες! Έτσι έφερε στο προσκήνιο τις τσάντες με διπλό λουρί για να μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να την κρατήσετε στο χέρι ή στον ώμο κατά την έξοδό σας. Και με τα δυο λουριά επάνω θα μπορείτε να την προσαρμόσετε ανάλογα με την διάθεσή σας!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

27.   Εντυπωσιακά λουριά
Με μία πιο επαναστατική διάθεση έρχονται ιδιαίτερα εντυπωσιακά λουριά να κλέψουν τις εντυπώσεις από την ίδια την τσάντα! Αν λοιπόν σας αρέσει να βλέπετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά η μόδα προτείνει να αντιστρέψουμε τα δεδομένα.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

28.   Σακίδια στην πλάτη
Τα σακίδια στην πλάτη δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τις τσάντες άνοιξη καλοκαίρι 2016 αφού είναι ένα στυλ που υποστηρίζουν αρκετές γυναίκες. Πρακτικά και νεανικά σακίδια για ένα καθημερινό και κομψό στυλ.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

29.   Τσάντες πλεχτές και ψάθινες
Τόσο οι πλεχτές τσάντες όσο και οι ψάθινες θα κερδίσουν τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν σε κάθε τους εμφάνιση. Όμορφες και αρκετά θηλυκές μας χαρίζουν ένα πιο ανάλαφρο και μποέμικο στυλ!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

30.   Εντυπωσιακές διχρωμίες
Ξεφύγετε από την κλασική μονόχρωμη τσάντα και επιλέξτε δίχρωμες τσάντες είτε με έντονες αντιθέσεις είτε με πιο απαλά χρώματα. Μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα και θα προσφέρουν ένα διαφορετικό και μοντέρνο τόνο στην εμφάνισή σας.
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

31.   Τσάντες τουίντ
Μπορεί μέχρι τώρα να συναντούσαμε τουίντ σακάκια και παντελόνια αλλά ήρθε η ώρα να το δούμε και στις τσάντες. Πρωτότυπες, όμορφες με μία ελκυστική σοβαρότητα μπορούν να μετατρέψουν στο λεπτό την εμφάνισή μας σε κάτι το μοναδικό!
Spring/Summer 2016 Handbag Trends Τσάντες άνοιξη καλοκαίρι

32.   Σουέτ τσάντες
Οι σουέτ τσάντες επανεμφανίζονται και δείχνουν να γίνονται διαχρονική αξία! Με πολύ όμορφα και μοδάτα χρώματα ακολουθούν τις τάσεις της εποχής. Το σουέτ φαίνεται πως δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο για να εντυπωσιάσει!


fe-mail.gr


Ετικέτες ,