Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

H Kate Nash ισχυρίζεται πως έπεσε θύμα σεξουαλικής επίθεσης μέσα στο σπίτι της

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια βρισκόταν μέσα στο σπίτι της, στο Λος Άντζελες, όταν άγνωστος άντρας εισήλθε στο χώρο.

TELEGRAPH
Μέσα από μια φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram, η Kate Nash αποκάλυψε πως δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από άγνωστο άντρα μέσα στο ίδιο της το σπίτι. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια ανέβασε μια “γελοία” φωτογραφία του εαυτού της εξηγώντας πως «δε χρειάζεται να μοιάζουμε με θύματα για να γίνουμε ένα, τυγχάνει να είμαι μια σκληροτράχηλη σκύλα, όμως αυτά μπορούν να συμβούν στον καθένα».
Μέσα από τη δημοσίευση του συμβάντος, η Nash θέλησε να δώσει θάρρος σε θύματα όμοιων επιθέσεων να “βγουν μπροστά” και να μην κρύψουν την αλήθεια. «Έπεσα θύμα σεξουαλικής επίθεσης μέσα στο ίδιο μου το σπίτι από έναν άντρα που δε γνωρίζω», έγραψε η Nash κάτω από τη φωτογραφία της, ενώ συνέχισε: «Ήμουν μόνη, κουρνιασμένη σε μια γωνιά στο μπάνιο και υπό απειλή. Μοιράζομαι αυτή την πληροφορία με εσάς επειδή οι γυναίκες ενθαρρύνονται να το κρατούν κρυφό και να κρύβονται όταν τους επιτίθενται». Η τραγουδίστρια συνέχισε λέγοντας: «Φοβόμαστε να βγούμε μπροστά επειδή δε θέλουμε να προκαλέσουμε πρόβλημα ή να κάνουμε σκηνή. Δε θέλουμε να μιλάμε για σκατένιες καταστάσεις που κάνουν τους ανθρώπους να νιώθουν άβολα. Γυναίκες και κορίτσια συνήθως ακούνε πως “τα ’θελαν” και κατηγορούνται ότι το επινόησαν. Έτσι, μερικές φορές σκεφτόμαστε δύο φορές πριν βγούμε μπροστά ή δεν το κάνουμε καθόλου. Κουράστηκα να αισθάνομαι έτσι».
«Το να μιλάς γι αυτά τα θέματα μπορεί α) να εμποδίσει να συμβούν στο μέλλον και β) να μας κάνει να νιώσουμε δυνατότεροι, πιο ενισχυμένοι και ασφαλέστεροι», πρόσθεσε η Nash.

click@Life

Ετικέτες ,