Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Η ομορφιά, χρόνια δεν κοιτά


Μυστικά για να παραμείνεις για πάντα νέα!

Είναι αλήθεια ότι δεν έχουμε τη δυνατότητα να σταματήσουμε ή να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω,
μπορούμε όμως να δούμε παρεούλα 5 πολύτιμα μυστικά, που θα σας βοηθήσουν να παραμείνετε για πάντα νέες!
Αν λοιπόν θέλετε να παραμείνετε για πάντα λαμπερές και όμορφες δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις πολύτιμες αυτές συμβουλές.
Υπάρχουν 5 τροφές που κάνουν θαύματα, αρκεί να τις αγαπήσετε και φυσικά να τις προτιμήσετε.

Το γνωστό σε όλους μας μηλαράκι. Ένα μήλο την ημέρα τον γιατρό τον κάνει νέα, όπως λένε και οι παλαιότεροι από εμάς.
Σας διατηρεί νέα γιατί; Η φλαβονόλη που περιέχουν τα μήλα σε μεγάλες ποσότητες είναι πλούσια πηγή αντιοξειδωτικών και άλλων θρεπτικών στοιχείων. Πέρα από το γεγονός πως σας προφυλάσσουν από την εμφάνιση πρόωρων ρυτίδων, τα μήλα φροντίζουν ιδιαίτερα την υγεία του τριχωτού της κεφαλής σας και προλαμβάνουν καρδιαγγειακά νοσήματα. Επίσης το υπέροχο αυτό φρούτο που αγαπούν μικροί-μεγάλοι, προσλαμβάνει το Αλτζχάιμερ και μειώνει τη χοληστερίνη. Επίσης βοηθά στην επίτευξη γρήγορου βάρους!

Μία ντοματούλα την ημέρα….ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ!
H ντοματούλα δεν ξεχωρίζει μόνο για την μυρωδιά της αλλά και για τα πλεονεκτήματα που προσφέρει στον δικό σας οργανισμό.
Ας δούμε αναλυτικά: Η κόκκινη οργανική ουσία λικοπίνη που υπάρχει στις τομάτες έχει μεγάλη αντιοξειδωτική δράση που κάνει πολύ καλό στη όρασή σας. Μια μέτρια ντομάτα περιέχει βιταμίνη C, K και Α, σίδηρο και κάλιο ενώ συγχρόνως μπορεί να εξασφαλίσει στον ανθρώπινο οργανισμό περίπου το 50% των καθημερινών αναγκών του σε βιταμίνη C.

Φρούτα του Δάσους. Τα ξεχωριστά αυτά, πολύχρωμα φρούτα δημιουργούν τη διαφορά και βοηθούν υπερβολικά τη δική σας εμφάνιση.
Γιατί; Βοηθούν στην πρόληψη των καρδιακών νοσημάτων, του καρκίνου, της γλυκόζης στο αίμα αλλά δρουν θετικά και στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου και στη βελτίωση της όρασης. Για παράδειγμα: Ένα φλιτζάνι φράουλες περιέχει 100 μιλιγκράμ βιταμίνης C όσο δηλαδή και ένα ποτήρι χυμός πορτοκαλιού.

Τα μπαχάρια! Τα γευστικότατα μπαχάρια που αλλάζουν τη διάθεσή σας αλλά και τη γεύση σας.
Σας κρατούν πάντα νέα γιατί; Μπαχαρικά όπως είναι η κανέλα προσφέρουν τόσα στην υγεία και ευεξία σας που δεν συγκρίνονται με την μικρή ποσότητα που χρειάζεται να καταναλώσετε καθημερινά. Η κανέλα μειώνει τα επίπεδα των σακχάρων στο αίμα και τη χοληστερίνη ενώ βελτιώνει την καλή λειτουργία του εντέρου εξαιτίας του σιδήρου που περιέχει. Η πάπρικα και το κόκκινο πιπέρι βοηθά στην καταπολέμηση της υψηλής αρτηριακής πίεσης και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Και για το τέλος σας προσφέρουμε ένα ποτήρι…..

Λευκό τσάι! Ένα ποτήρι λευκό τσάι βοηθά στην πρόληψη συγκεκριμένων τύπων καρκίνου, μειώνει την υψηλή αρτηριακή πίεση και κακή χοληστερόλη , προστατεύει την καρδιά, δυναμώνει τα οστά και δόντια και διατηρεί την φρεσκάδα της επιδερμίδας. Και αν δεν σας πείσαμε ακόμα….Δεν έχετε παρά να κάνετε μία πρόβα!

  fe-mail.gr


Ετικέτες ,